Мъжът – начин на употреба

1
Добави коментар
CarloGambino
CarloGambino

Наричат се „силният пол“, „господарят на положението“, „главата на семейството“, „движещата сила на човечеството“ и с още куп други клишета… Но можеш ли да си представиш нещо по-беззащитно от мъж, болен от любов?!

Съвсем не! Но преди да стигне до това положение, „силният пол“ трябва да бъде обезоръжен. Как ли? Бъди сигурна, че пътят към сърцето на мъжа не минава само през корема му. Има и други, „партизански“ пътечки, с които лесно ще можеш да превземеш крепостта. Така че вадете шперцовете и детективските лупи и смело напред!
Капаните, които жените залагат и в които сами падат
Има случаи, в които прекаленото хитруване и дългата подготовка ни правят лоша услуга. Подобно на вечеря в екзотичен ресторант (където се чудиш кое ястие с кой прибор и как се яде), мъжът се чувства в абсолютен шах, когато застанеш пред него в ултраскъпо и ултрамодерно бельо: с множество връвчици, дантелки и копченца. Дори ако става дума за модел от последната колекция на Victoria’s Secret, с което спокойно можеш да дефилираш и по улицата, трябва да си наясно, че мъжът в леглото ти доста ще се измъчи с цялата тази прелест. За него е важно тялото на жената да бъде лесно достъпно, а не опаковано като за Светата инквизиция. Ако не искаш и двамата да прекарате по-голямата част от вечерта в предупреждения „леко, да не го скъсаш, че знаеш ли колко пари струва…“ и непрестанни откопчавания, закопчавания, развързвания и завързвания… по-добре дай глътка въздух и на двама ви, като се спреш на по-скромно, но също толкова секси бельо. Внимавай и с храните афродизиаци във вечерята. Макар те да са причина за повишено либидо и силни страсти, имай предвид, че някои мъже са с чувствителни стомаси и едно по-пикантно и екзотично блюдо ще гарантира продължителен престой в… тоалетната на ресторанта.
Нещата, които Той обича
Като за начало ще започнем с това какво не обичат мъжете – въпросите. Затова ако се срещате отскоро, по-добре си избий от главата вечните женски терзания, които обикновено се появяват след първата нощ, прекарана заедно: „За какво мислиш сега?“ и „Обичаш ли ме?“ Какъвто и отговор да ти даде, той ще прозвучи като изфабрикуван набързо. По-добре отложи този импровизиран разпит и сподели с партньора си как ти се е сторил сексът с него. Ако го послъжеш малко и изчеткаш мъжкото му его („беше страхотен, просто невероятен“), няма да имаш по-предано същество от него.
По време на секс мъжете обикновено не се притесняват и сами направляват партньорката си, т.е. теб. Имай предвид, че мъжете са лесно възбудими, а само с едно леко одраскване с нокти по гърба или нежно ухапване по врата би могла да събудиш вулкана на страстта. Кои са мъжките ерогенни зони? Основните са: пенисът (това е областта, която никога не остава безучастна към ласките ти), ушите, тестисите, гърдите (не толкова чувствителни, колкото женските, но също лесно възбудими), шията (чувствителна към целувки, особено в долната й част), гърбът (участъкът между лопатките), краката (и по-точно палците), коремът (най-вече около пъпа). Стимулирай ги с устни или език и любимият ти ще се разтопи от удоволствие.
Друго, което мъжете обичат, а нас, жените, вбесява, е навикът му да заспива след секс. И макар ние да го тълкуваме като липса на заинтересованост, че дори и на обич, истината е друга. Причините са чисто биологични. Първо, хормоните на щастието, които и мъжете, и жените отделят при секс, водят до желанието просто да се отпуснете назад и да се насладите на момента. Това чувство често води до заспиване. Второ, еякулацията е процесът в мъжкия организъм, който изисква най-много енергия. Чисто и просто мъжете са физически изморени след секс, а най-добрият начин да се възстановят е, като си поспят. Затова вместо да вървим срещу природата, май е по-добре да се сгушим в прегръдките на любимия и заедно да си отдъхнем.
Силата на „моженето“
Забрави за заблудата, че мъжът е едно огромно силно потентно животно, което е готово да прави секс навсякъде и по всяко време. А времето, мястото и най вече – нагласата, могат да изиграят лош номер дори и на най-опитния любовник. Ако мъжът до теб се чувства притиснат, напрегнат или изживява криза, най-добре първо се постарай да го успокоиш и да му вдъхнеш сила. Прегърни го, покрий тялото му с ласки или му направи лек релаксиращ масаж. Прошепни в ухото му, че е страхотен, че може да се справи с всичко и че най-вълнуващото тепърва ви предстои. Превърни се в добрата фея и му кажи, че си готова да изпълниш едно негово желание. Но само едно… поне за тази вечер.