Бойко и Сашо Диков спретнаха уникален скандал

3
Добави коментар
user24
user24

сряда, 28 апр 2010 г. 14:06 ч.

Снимка: BNEWS, Николай Дончев

Сашо Диков и Бойко Борисов спретнаха уникален скандал при посещението на премиера на строежа на новата спортна зала в София.

Премиерът Бойко Борисов, министърът на спорта Свилен Нейков и министърът на финансите Симеон Дянков посетиха обекта на 4-и километър в София, където се изгражда новата многофункционална спортна зала. Целта на посещението е тримата да се запознаят с хода на строителните работи за реализацията на проекта.

Журналистът Сашо Диков и премиерът Бойко Борисов спретнаха уникален скандал по време на инспекцията на многофункционалната спортна зала.

Програмният директор на Канал 3 отправи директен въпрос, защо не се предприемат мерки срещу министъра на спорта Свилен Нейков, който е финтирал премиера на заседание на министерския съвет относно легитимността на федерацията по щанги. По този начин според Диков, министър Нейков е „застанал на страната на мошениците“.

„Дай го на прокурор бе, Сашо. Стига си ме питал едно и също“, отвърна премиерът Бойко Борисов.

Пред BSport пък Сашо Диков коментира, че Нейков е втори Нанев. Останал ли е Сашо Диков доволен от отговорите на поставените от него въпроси към премиера Борисов? Кое според него е притеснителното във финансовите разчети, и проекти, които фирмата изпълнител обявява за страхотен успех? Гледайте видео с интервюто със Сашо Диков в BSport!

„Сами виждате какви първи копки правя. При тях има резултат. Всички видяха какви първа копка направи Сергей Станишев и докъде я докараха с базата на националния отбор“, отвърна Борисов на въпрос на BSport.bg и BNews.bg.

Вижте скандала между Бойко Борисов и Сашо Диков!