Траурна агенция – Света София

2
Добави коментар
prowebstyle
prowebstyle

   Като синоним на качество и професионализъм, Траурна Агенция „Света София” утвърди своя дългогодишен трудов опит. В годините ние търсихме нови възможности за подобряване на траурните услуги и със завидно доволство може да кажем, че успяхме.
   Разработихме специфично подредени траурни услуги, с които да се позовем на религиозните погребални ритуали.
   Персоналното обслужване на всеки клиент, точната и ясна комуникация с него и прозрачността в ценовата ни политика, създадоха изключително добра почва на доверие към нас.
   Траурна Агенция „Света София” носи морална отговорност, както към своите клиенти, така и към своето име, което е символ на нашата столица. В резултат на добрата ни работа, през 2007 г. Траурна Агенция „Света София” бе приета в АПФБ, като участва дейно и в управителния съвет.
   Важен фактор за добре извършена услуга е ВНИМАНИЕТО КЪМ ДЕТАЙЛА! Ние чуваме и разбираме какво ни казвате и какво искате. Екипът ни е добре обучен, взаимозаменяем и следи внимателно всяко желание и решение, направено от клиента.

   Тук бихме искали да Ви припомним, че нашата дейност, макар и скръбна е преди всичко хуманна, дълбоко човешка и социална, отдадена в услуга на Вас опечалените граждани. Ние знаем най-добре какво представлява загубата на обичан човек, травмата от нея и помощта, която може да окажем!

Дежурни телефони: 02 / 974 40 60; 0888 768 448

АКЦЕНТИ ОТ НАШАТА РАБОТА

С оглед спецификата на услугата, която извършваме, нашият екип деликатно се отзовава на вашето повикване, когато и както пожелаете. 
За нас няма бариери, по отношение на района в който живеете и часовото време на вашето обаждане.
Нашият специализиран транспорт се ползва, освен от жителите на гр. София, така и от жителите на цялата страна. 
Нашите автомобили са предпочитани, тъй като са оборудвани с минусови хладилни фургони. Това ги прави изключително удобни и за дълъг път в чужбина. Надеждни във всяка една ситуация!
Приоритет в работата на нашите служители е качествената подготовка, санитарен тоалет и макияж на всеки покойник.
Нашите задължения започват с 24 часова, трудово-интензивна работа, изискваща стриктна администрация и дисциплина. Освен тези си качестве, нашите служители са и добри съветници, слушатели и поддържници на опечаленото семейство. Наше задължение е да посрещнем семейство, близки и приятели и да бъдем с вас от началото да края, за да водим и напътстваме траурната церемония – от поклонението, опелото или гражданския ритуал, до фактическото погребение/кремация. Наше задължиние е да приканим всички опечалени във възпоменателната зала (или салон за раздаване, както е по-познато), където ще Ви предложим подбрани храни и напитки, какъвто е обичаят. 
В тези мигове на безвъзвратна загуба е необходима силна духовна подкрепа, роднинска и приятелска упора. Всички заедно да преборите неизбежното и да намерите надежда, за утре!Уважаеми Колеги,

Като управител на Траурна Агенция „Света София” и част от браншовата ни структура, Ви желая професионален успех. Както се казва, конкуренцията определя и качеството. Представянето на всяка фирма и в частност нейният уеб сайт е визитката и лицето, с които представяме своите мисли, цели, истории, убеждения, услуги, продукти и професионални умения. Запознаваме клиентите си с нашите конкурентни предимства. 
За тази цел искам да Ви помоля следното: 

Колеги,

Не копирайте, не преписвайте и не редактирайте частично нашите текстове. Изложете фирмите, които представлявате, според Вашите гледни точки, натрупани знания и опит. Присвояването на интелектуална собственост е нарушение. Отнасяйте се към чуждия труд, така както искате да се отнасят към Вашият!

Благодаря!