Най-скъпите марки дамски обувки в света

2
Добави коментар

Най-скъпите марки дамски обувки в света
Posted by BellaDonna
shoes1,
дамски,
мода,
обувки,
скъпи,
цена
7:43

След култовия филм „Сексът и градът“ няма нужда да обясняваме какво са за богатата и претенционзна жена чифт обувки на Manolo Blahnik. Списание „Форбс“ направи списък с най-скъпите дамски обувки. Вижте кои са те…

Manolo Blahnik

Обувките, създадени от него са истински шедьоври – секси, с фин и изискан силует.

Перфектният аксесоар за всеки дамски тоалет. Дизайнерът обича да казва, че обувките могат да преобразят жената, и го доказва всяка година, като създава все по-скъпи модели от кожа и скъпоценни камъни.

Salvatore Ferragamo

Според Салваторе Ферагамо ходилото е една от най-важните части от тялото, тъй като поема цялата тежест. Това се има предвид при изработването на всеки чефт обувки, които носят неговата марка. Представеният в класацията модел е изработен от алигаторска кожа и е включен в колекцията пролет-лято 2006.

Roger Vivier

Във филма „Дневна красавица“ Катрин Деньов носи обувки, творение на Роже Вивие. Днес дизайнерите на компанията все още се придържат към елегантния стил с характерни актценти. Моделът, включен в класацията, има огромна роза, изработена от сатен (2195 долара).

Chanel

Красота и удобство – това са двете ключови характеристики за обувките на Шанел. В
класацията марката е включена с изработени от алигаторска и овча кожа обувки, част от колекцията Crusie 2006 (2875 долара). Бижу, подходящо както за офиса, така и за вечерно парти или коктейл.

Jimmy Choo

Джими Чу вярва, че правилната комбинация от обувки и чанта е по-важна за външния вид от дрехите и бижутата. Това убеждение на дизайнера е въплътено във всеки продукт на компанията още от основаването й през 1996 г. Представеният в класацията модел обувки е изработен от крокодилска кожа (1750 долара).

Louis Vuitton

Вюитон отвори своя първи магазин за обувки през 1854г. в Париж. Век и половина по-късно луксозната марка няма нужда от представяне. Рекламно лице на Вюитон е самата
поп-кралица Мадона, а сред звездните фенове на Хайди Клум, Миша Бартън, Виктория Бекъм. В класацията попадат ботуши от щраусова кожа от колекцията есен-зима 2005/6 г. за 4500 долара.

Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by