Оформяне на тялото с LPG масаж – илюзия или реалност

2
170
Добави коментар
maskk
maskk

Съвременните проблеми изискват съвременни решения. Часове прекарани в работа на компютър, безсрочен график и прекомерно количество гастрономически удоволствия не са най-добрите спътници на идеалната фигура, която всеки иска да притежава. Експертите съветват да се обърнете към естетическата козметология – към масажа с LPG

Смята се, че LPG масажът е най-сигурната и ефективна алтернатива на липосукцията. Тоест ефектът от хода на процедурите с LPG апарата е съпоставим с ефекта след хирургично отстраняване на мазнини. Само с появата на такава уникална технология като LPG масаж, стана възможно безболезненото и ефективно моделиране на контурите на тялото, подобряване на кожата и премахване на излишните мастни натрупвания.

Има много и различна информация за този метод, което усложнява възприемането и обективно от  потребителя.

 

Мит или реалност?

Принципът на LPG масажа се основава на използването на механична стимулация на тъканите (кожа и мазнини) чрез вакуум, скутери (самоходни елементи) и масаж. Същността на този метод е, че манипулаторът (работният елемент на LPG апарата) улавя и задържа кожната гънка с помощта на вакуум, а скутерите работят през уловеното парче кожа заедно с мастния слой. При една процедура за масаж с LPG можете лесно да лекувате почти цялото тяло, както и да упражнявате силно влияние върху проблемните зони.

В структурно отношение апаратът за LPG масаж е проектиран така, че да отчита всички физиологични и анатомични особености на човешкото тяло. Софтуерът осигурява богат избор от режими на работа и интензивност, които могат да се регулират индивидуално, като се вземат предвид особеностите на структурата и състоянието на кожата и мастния слой.

LPG масажът е метод, който има огромен диапазон за решаване на проблеми, но преди всичко премахва целулит и коригира фигурата. LPG масажът влияе директно на подкожните мазнини, метаболитните процеси се стимулират и се подобрява кръвообращението и лимфата. Благодарение на мощния и интензивен ефект излишните обеми изчезват в проблемните зони и целулитната тубероза на кожата се изравнява (става равномерна и еластична).

 

Ефективност и предимства на LPG масажа

При използване на LPG масаж могат да се коригират не само повърхностните слоеве на кожата, но и по-дълбоките, включително подкожните мастни слоеве, което е нейното несъмнено предимство. По този начин, LPG масажът по своята ефективност значително превъзхожда други методи, които премахват проявите на целулит, увисналата кожа и излишните килограми. Разбира се, само оперативните методи могат да окажат най-значително въздействие върху организма, но с много отрицателни последици за организма, което е силно нежелателно и е крайна мярка.

Техниката на LPG масаж се използва широко не само с цел корекция на тялото, но и за общо възстановяване, както и за рехабилитация след спортни наранявания. Положителните терапевтични резултати, постигнати с помощта на LPG масаж, имат обширен списък: лечение на мускулна болка и спазми, премахване на оток – посттравматичен и постоперативен, предотвратяване на съдов застой, антистресов ефект и др. Като се вземат предвид такива продуктивни показатели, LPG масажът се препоръчва както за хора с естетични проблеми, така и за тези, които се нуждаят от терапевтичен и общ лечебен ефект.

Клинично е доказано, че LPG масажът ви позволява да постигнете положителни резултати във връзка с целулита, разделяне на мастни натрупвания, коригиране на контурите на тялото, подобряване на кръвообращението и лимфния поток, възстановяване на еластичността на кожата, премахване на белези и стрии – без използване на усилия и странични ефекти. Освен това, по време на сеансите за масаж с пропан-бутан, се появява и дрениращ ефект – излишната течност се отстранява заедно с токсините и други вредни продукти на гниене. 

Характеристика на LPG масажа е, че той няма възрастови или полови ограничения за употреба, т.е. Може да се използва еднакво както от мъже, така и от жени, независимо от възрастта.

За постигане на максимален ефект е необходимо да се подложите на LPG масаж в пълен курс (от 12 до 24 процедури), а за да се консолидира и подобри резултатът, се препоръчва да се комбинира с други методи, които трябва да бъдат избрани в зависимост от индивидуалните характеристики на пациента.

 

Противопоказания за LPG масаж

LPG масажът се отнася към лесно поносимите процедури, но той също има определен минимум противопоказания.

Противопоказания: бременност, кръвни заболявания, рак, кожни заболявания, заболявания на бъбреците и черния дроб в остър стадий, хипертония. В допълнение към горното не можете да правите процедурите на LPG масаж при менструация, грип и вирусни заболявания. Като обща препоръка трябва да се има предвид, че вземането на решение за масаж с LPG е най-добре да се направи след консултация с квалифициран специалист.

 

Кои зони могат да бъдат третирани?

Благодарение на иновативната система, козметолозите могат да лекуват почти всяка част от тялото. Ефектът от тази масажна техника е много висок при:

лечение на целулит по бедрата, задните части, ръцете и др. премахване на бръчки, например в областта на деколтето премахване на мазна престилка в корема корекция на мастните гънки в областта на рамото

 

Центровете за козметология и епилация на Derma Expert разполагат със съвременен масажен апарат LPG System. Уговорете среща с нашите професионалнисти и сe убедете сами с реални резултати!

Беше ли полезно? Оценете ни!

Оформяне на тялото с LPG масаж – илюзия или реалност Съвременните проблеми изискват съвременни решения. Часове прекарани в работа на компютър, безсрочен график и прекомерно количество гастрономически удоволствия не са най-добрите спътници на идеалната фигура, която всеки иска да притежава. Експертите съветват да се обърнете към естетическата козметология – към масажа с LPG Смята се, че LPG масажът е най-сигурната и ефективна алтернатива на липосукцията. Тоест […]

5 1 5 2

Славина Дончева

Славина Дончева е завършила Медицински Колеж, Козметология, Медицинска Козметика, Връзки с обществеността, Здравен Мениджмънт и има 9 годишен опит като управител на най-голямото градско спа в България до 2013 г.

От 9 години е управляващ собственик на верига от салони за красота „Дерма Експерт“ и преподавател в собствена школа за красота. Притежава изключителен опит в управлението на салони, спа центрове, маркетинг и реклама и организиране на различни обучителни събития.