Топ 15 на най-яките кафемашини

3
Добави коментар
pepemanshon
pepemanshon

Топ 15 на най-яките кафемашини

Сутрешното ставане за мнозина е крайно неприятен процес и за привеждането ни във форма значително спомага чаша ароматно кафе. Стотици години приготвянето на кефето се е считало за много прост процес. В близко бъдеще обаче процесът ще е не само прост, но и много интересен. Предлагаме ви да се запознаете с 15 концептуални кафемашини, които няма да оставят равнодушен дори този, който по принцип не пие кафе.

Twist

Автор на тази мини-кафеварка е компанията Mypressi. Twist позволява да се наслаждавате на любимото си кафе не само вкъщи, но и на работата си или сред природата.

CoffeeMate

За да създаде идеалното кафе, дизайнерът Matt Morozov е разработил кафеварката CoffeeMate, която притежава собствен измерител на pH на водата. Устройството впрочем малко прилича на кафеварка, но пък можете да бъдете сигурен, че киселинността на вашето кафе ще е точно толкова, колкото трябва да бъде.

Espresso waker

Интересна концепция на дизайнера Sang hoon Lee – кафеварка с часовник. Разбира се, програмируеми кафемашини, които ти правят сами кафето в предварително зададено време вече има, но няма с такъв дизайн. Просто отваряш очи и си пиеш кафето.

продължава в: PCWorld.bg