Краката издават чувствата

17
Добави коментар
mateq56
mateq56

Не гледайте в очите на жената, те няма да ви кажат нищо за чувствата й. Правилното място са краката, пише британският в. „Дейли телеграф“.

Психологът Джефри Бийти казва, че езикът на краката е най-достоверният, защото хората не осъзнават движенията си и не могат да ги контролират.

Дори да се опитат, издайнически знак ще покаже, че лъжат.

Сигурен знак, че една жена е заинтригувана от мъжа, е докато се смее, краката й да са леко разтворени. Ако са кръстосани или свити под тялото, обожателят няма никакъв шанс.

За съжаление на дамите тези правила не важат при представителите на силния пол.

Те не разкриват интимните си предпочитания с краката. Позицията им обаче издава други техни тайни.

Кръшкачите например трябва да са внимателни, защото могат да ги разконспирират. Жените разбират кога един мъж изневерява, ако краката му са необичайно неподвижни.

Ако са нервни, мачовците започват да шават повече с долните си крайници, докато жените правят точно обратното – държат ги стиснати (може би за сметка на ръцете).

Уверените мъже и жени движат малко краката си, защото обичат да доминират и контролират не само разговора, но и тялото си.

Същото се отнася и за екстровертните и арогантните личности, но по различни причини. Притеснителните хора пък движат много краката си, обяснява проф. Бийти.