Месечен хороскоп за Май 2010 г.- ВОДОЛЕЙ (21 ЯНУАРИ – 20 ФЕВРУАРИ) – АСТРОЛОГИЯ – Статии

3
Добави коментар
mikael
mikael

Кредото ви през този месец ще бъ де „трябва“, което няма да бъде лесно постижимо, защото родените под този знак се стремят да бъдат свободни, а не да се подчиняват на обстоятелствата. В предстоящия месец ще ви учудят нео­чаквани срещи със стари познати, а съ що така и новини.

Сега звездите ви съветват да посвети те вниманието си на банални, привични дела и въпроси, както в работата, така и в бита, не взимайте отговорни решения. Ако се е появила хладина в отношения та ви с децата, то сега е времето да оп равите нещата. Посвещавайте време и на хобито си, това много ще ви вдъхно ви. Напълно е вероятно да поискате да промените нещо в личния си живот, а също така да промените и интериора.

В последната декада на месеца, ако сте набелязали за себе си някакви пла нове и цели – не се отказвайте по сре дата на пътя, както честичко правите. По това време от годината сте големи късметлии и ще съумеете да осъществи те старо свое желание. Не вярвате ли? Проверете! Авантюристичната част от вашия характер сега ще работи във ва ша полза (но хазартните игри тук нямат нищо общо).

През първата половина на този месец звездите ви съветват да отделите внимание на въпросите и проблемите в се мейството, особено на тези, които от давна се нуждаят от решение. Да ги от лагате вече ще бъде практически невъз можно. Докато не ги решите ще ви бъде трудно да се движите напред. През пър вата половина на май на Водолеите не се препоръчва да пристъпят към офор мяне на сделки с недвижима собстве ност или земя, тъй като има голяма ве роятност от грешки, което пък ще дове де до изготвяне наново на всички до кументи в бъдеще. През втората поло вина на месеца делата ви с недвижима собственост ще вървят много по-добре. Много интересна и романтична ще се окаже в този период ситуацията в лич­ните взаимоотношения. Именно лични те отношения твърде активно ще се раз виват през целия месец.

През май се съхраняват и позитивни те възможности, с които разполагахте и предишния месец, но също така и про блемите, които трябваше да решите. Както преди сложна ще бъде ситуация та в областта на деловото общуване. Во долеите, родени през първата половина на зодиакалния знак трябва да оформят документите си и да си изяснят заплетените въпроси. Ще ви бъде трудно да се доберете до истината, да съгласува те интересите си. Могат да се възобновят стари конфликти, да ви се наложи да ре шавате въпроси към които не ви се ис ка да се връщате, да се срещате с хора, които не са ви интересни. Не са изключе ни трудности при тези, които учат, офор мят документи, работят с информация, рекламират стоки и услуги. Вашата дей ност ще бъде по-продуктивна, ако раз читате не на своето красноречие, а на обаянието си. Вместо да убеждавате ня кого с думи просто се усмихнете и мно го бързо ще постигнете разбиране. През май сте обаятелни, сексуални, романтич но настроени, предизвиквате симпатия та на познати и непознати хора. Наме рете време за почивка и емоционално разтоварване. Водолеите, родени през втората половина на знака е добре да изберат спокойната почивка. Идва травмоопасен период, затова бъдете внима телни при физическа дейност и зад во­лана на автомобила.

Първите две седмици на май е добре да си починете, да разпуснете или да се заемете с творчески занимания. Дело вите решения в този период са непрак тични, може да ви сполети сезонен спад на настроението, желание да се дистан цирате от обичайните занимания. Зато ва пък Водолеите могат да получат го лям емоционален заряд от общуването си с природата, потапяйки се в света на музиката и киното. Към активна рабо та трябва да се върнете след 13-14 май. През втората половина на май ви очак ва творчески подем, повишена интелек туална и физическа активност. След 21 май настъпва добро време за покупки, разностранно общуване, ярки придо бивки и светски живот.

www.zodiite.net