Подготовка за AC/DC

9
Добави коментар
aeromit
aeromit

Вчера имах среща с един познат, който искаше да ми съобщи за нов софтуерен продукт и съответно да разговаряме как да работим заедно. Някак си стигнахме до темата за AC/DC и той каза “на тия пък нищо не съм им слушал…”. Положих гигантски усилия да запазя добър тон в по-нататъшния разговор и да не се откажа да помогна на въпросния човек и съответно да правя бизнес с негo. Все пак да съм честен ще кажа, че е много е добре да харесваш AC/DC, но пък това не е условие, за да си свестен човек. Въпреки, че би било добре Rock ‘N Roll музиката да залегне в учебниците по музика до 8-и клас. Както и да е… ето малко предложения за подготовка за концерта довечера.

1. Ако не сте слушали албума Black Ice веднага си го купете или свалете от Интернет законно. AC/DC не заслужават да ги пиратстват. На концерта си в София, ако е същия като останалите в турнето, те ще свирят почти всички песни от последния си албум. Добре е да ги знаете.

2. Не закъснявайте! Отидете по-рано, вземете си тапи за уши и изтърпете “Конкурент”, колкото и да е трудно това. AC/DC не се лигавят и не закъсняват, а започват да свирят навреме. Тоест очаквайте ги в 21.00 или малко след това, не в 22.00 часа.

3. Купете си рога. Сигурно няма да са евтини, но пък ще си ги носите цял живот. По-добре рога от AC/DC отколкото от другия вид.

4. Не се ядосвайте, че МВР ще ви създава затруднения, ще ви измисля всевъзможни “мерки за безопасност” и т.н. Това им е работата. За справка да кажа, че на стадиона в Атина не видях полиция. Имаше малко полицаи около самия стадион, но те се занимаваха, по-скоро с регулиране на трафика, отколкото тормоз на дошлите на концерта.

5. Отидете на официалния уеб сайта на AC/DC и си поиграйте с мухата.

6. Разгледайте видео материали (в Youtube например) от предишни концерти, част от турнето Black Ice.

7. Вижте няколко снимки, които направих от концерта AC/DC в Атина в статията “AC/DC за тези които обичат рока“.

На концерта е по-хубаво, отколкото можете да си представите. Надявам се да прекарате страхотно!