Очаквайте по Fox Life и Fox Crime от 4 до 10 август • Екрана.инфо – форум за телевизия •

4
Добави коментар

<strong>Fox Life:</strong>
<em>„<strong>Отвъд вълната</strong>”
Beyond the Break
Сериал
Сряда (06 август) – 22.00ч, повторение четвъртък – 17.00 и неделя 14.00</em>

Тази седмица в поредния епизод на „Отвъд вълната” по Fox Life на фона на солените вълни и горещите пясъци отново се разгарят още по-горещите страсти между главните герои. Бърди и Доун са безрасъдни и излизат на среща с войници, които минават през града. Лейси, от друга страна, се опитва да отблъсне любовните страсти от себе си. Тя се чувства неудобно от вниманието, което получава от Вин, защото знае, че Кай също го харесва.

<em>„<strong>еЛ връзки</strong>”
The L Word
Сериал
четвъртък (07 август) – 22.00ч, повторение петък – 17.00 и събота 20.00</em>

В поредния скандален епизод на „еЛ Връзки” животът на главните героини изглежда напълно объркан. Единсвено Дейна е на седмото небе от щастие, тъй като най-накрая успява да си уговори среща за вечеря с Лара.

В същото време обаче кариерата на Бет е в опасност, тъй като тя и председателят на борда на директорите на галерията не са единодушни относно следващото експозиция. Бет иска нещо ново и вълнуващо, докато председателят предпочита да разчита на познатото и изпитаното. Избирайки предизвикателството пред сигурността, Бет се опитва да надхитри неговото решение като се свързва директно с Пеги Пийбоди – собственичка на авангардна колекция.

Стресът върху Джени също е огромен. Тя се опитва да отрече силата на чувствата си към Марина и под напрежението се скарва с Тим. Алис подновява връзката си с Габи – бивше гадже, което я е наранило в миналото. Приятелите й се опитват да я разубедят, но тя трябва да се научи важен урок – да цени себе си без чужда помощ.

<em>„<strong>БЛЕК РИВЪР</strong>”
Петък, 08.08.08, от 21 часа; повторение в събота от 16 ч. по FOX Life
Драма/Екшън, САЩ 2001 г.
Режисьор: Джеф Блекнър
В ролите: Джей Мор, Лиса Едълстайн</em>

Градчето Блек Ривър изглежда като идеалното място за живеене, но когато писателят Бо Ейкънс пристига там, с него започват да се случват странни неща – колата му е конфискувана и смачкана “погрешка” в автоморга, преследва го странен черен джип без шофьор и по телефона му се обажда мистериозен мъж…

Всички опити да напусне града завършват с провал и постепенно Бо осъзнава, че някой всячески се опитва да го задържи – кой и защо? Това са въпросите, които държат зрителя в напрежение до самия финал на този интригуващ филм по новелата на Дийн Кунц.

<strong>Fox Crime:</strong>
<em>„<strong>Гангстерска война</strong>”
Underbelly
Петък (08 август) – 21.00ч, повторение в събота – 18.00ч и понеделник – 16.00ч</em>

Поредният епизод на „Гангстерска война” отново е изпълнен с кърваво напрежение. След убийството на сина си Майк, Луис Моран наема Бенджи Вениамин, който да заличи килъра. Докато изпълнява поръчката си, Вениамин се сблъсква с бандата Картън. За да се разправи с тях, Бенджи сключва опасен съюз с техния непредвидим враг Карл Уилямс.

От другата страна на закона, полицейският нюх на разследващите ганстерската война полицаи е поставен на изпитание, докато те се опитват да опровергаят алибито на убиец. Когато обаче един криминално проявен е застрелян с няколко куршума, за полицията е крайно време да осъзнае, че на свобода вилнее чудовище.

<em>„<strong>Лас Вегас</strong>”
Вторник (05.08.2008) – 21.00ч, повторение сряда – 16.00ч </em>

В новия епизод на „Лас Вегас” Монтесито отново е домакин на странно събитие – този път се организира конференция за любители на комикси, което пълни хотела с пъпчиви тийнейджъри и самотни възрастни. Един от гостите обаче се оказва и Мери, чиито престой е нееопределен в бъдещето. Безскрупулната Сам преследва черното тевтерче на един от най-добрите аниматори в света, който току що е починал, като стига дотам дори да разрови гроба му! Неразбирателствата между Моника и Дани продължават. Тя иска шефа на охраната по-малко да прилича на Ед в действията си, докато той пренебрегва нарежданията й и прави тайствено обаждане зад гърба й. Това обаче се оказва и последният епизод, в който героинята на Лара Флин Бойл командва Монтесито….

След внезапната смърт на Моника, Дани се оказва главният заподозрян. Ед и Кейси пристигат в Монтесито с цел превземане на властта, но изглежда, че Моника е оставила хотела на фондация за подпомагане на слепите. Докато всички се чудят кой е новият им шеф, Майк е нападнат на стълбището след като е потушил опит за сбиване във фоайето. В търсенето на нападателя се включват Дани, Ед и дори Мери. Междувременно се оказва, че дори и в отвъдния свят, Моника продължава да дава нареждания на Ед, защото е посочила него за изпълнител на завещанието и отговорник за вещите й.

–––––––––––––––––––––––
<strong>Fox Life:</strong><em>„<strong>Otvud vulnata</strong>”Beyond the BreakSerialSriada (06 avgust) – 22.00ch, povtorenie chetvurtuk – 17.00 i nedelia 14.00</em>

Tazi sedmitsa v porednia epizod na „Otvud vulnata” po Fox Life na fona na solenite vulni i gorestite piasutsi otnovo se razgariat oste po-gorestite strasti mejdu glavnite geroi. Burdi i Doun sa bezrasudni i izlizat na sresta s voinitsi, koito minavat prez grada. Leisi, ot druga strana, se opitva da otblusne liubovnite strasti ot sebe si. Tia se chuvstva neudobno ot vnimanieto, koeto poluchava ot Vin, zastoto znae, che Kai susto go haresva.

<em>„<strong>eL vruzki</strong>” The L Word Serial chetvurtuk (07 avgust) – 22.00ch, povtorenie petuk – 17.00 i subota 20.00</em>

V porednia skandalen epizod na „eL Vruzki” jivotut na glavnite geroini izglejda napulno oburkan. Edinsveno Deina e na sedmoto nebe ot stastie, tui kato nai-nakraia uspiava da si ugovori sresta za vecheria s Lara.

V sustoto vreme obache karierata na Bet e v opasnost, tui kato tia i predsedateliat na borda na direktorite na galeriiata ne sa edinodushni otnosno sledvastoto expozitsia. Bet iska nesto novo i vulnuvasto, dokato predsedateliat predpochita da razchita na poznatoto i izpitanoto. Izbiraiki predizvikatelstvoto pred sigurnostta, Bet se opitva da nadhitri negovoto reshenie kato se svurzva direktno s Pegi Piibodi – sobstvenichka na avangardna kolektsia.

Stresut vurhu Jeni susto e ogromen. Tia se opitva da otreche silata na chuvstvata si kum Marina i pod naprejenieto se skarva s Tim. Alis podnoviava vruzkata si s Gabi – bivshe gaje, koeto ia e naranilo v minaloto. Priiatelite i se opitvat da ia razubediat, no tia triabva da se nauchi vajen urok – da tseni sebe si bez chujda pomost.

<em>„<strong>BLEK RIVUR</strong>” Petuk, 08.08.08, ot 21 chasa; povtorenie v subota ot 16 ch. po FOX Life Drama/Ekshun, SAST 2001 g. Rejisyor: Jef Bleknur V rolite: Jei Mor, Lisa Edulstain</em>

Gradcheto Blek Rivur izglejda kato idealnoto miasto za jiveene, no kogato pisateliat Bo Eikuns pristiga tam, s nego zapochvat da se sluchvat stranni nesta – kolata mu e konfiskuvana i smachkana “pogreshka” v avtomorga, presledva go stranen cheren jip bez shofyor i po telefona mu se obajda misteriozen muj…

Vsichki opiti da napusne grada zavurshvat s proval i postepenno Bo osuznava, che niakoi vsiacheski se opitva da go zadurji – koi i zasto? Tova sa vuprosite, koito durjat zritelia v naprejenie do samia final na tozi intriguvast film po novelata na Diin Kunts.

<strong>Fox Crime:</strong> <em>„<strong>Gangsterska voina</strong>” Underbelly Petuk (08 avgust) – 21.00ch, povtorenie v subota – 18.00ch i ponedelnik – 16.00ch</em>

Poredniiat epizod na „Gangsterska voina” otnovo e izpulnen s kurvavo naprejenie. Sled ubiistvoto na sina si Maik, Luis Moran naema Benji Veniamin, koito da zalichi kilura. Dokato izpulniava poruchkata si, Veniamin se sbluskva s bandata Kartun. Za da se razpravi s tiah, Benji skliuchva opasen suiuz s tehnia nepredvidim vrag Karl Uiliams.

Ot drugata strana na zakona, politseiskiiat niuh na razsledvastite gansterskata voina politsai e postaven na izpitanie, dokato te se opitvat da oprovergaiat alibito na ubiets. Kogato obache edin kriminalno proiaven e zastrelian s niakolko kurshuma, za politsiiata e kraino vreme da osuznae, che na svoboda vilnee chudoviste.

<em>„Las Vegas” Vtornik (05.08.2008) – 21.00ch, povtorenie sriada – 16.00ch </em>

V novia epizod na „Las Vegas” Montesito otnovo e domakin na stranno subitie – tozi put se organizira konferentsia za liubiteli na komixi, koeto pulni hotela s pupchivi tiineijuri i samotni vuzrastni. Edin ot gostite obache se okazva i Meri, chiito prestoi e neeopredelen v budesteto. Bezskrupulnata Sam presledva chernoto tevterche na edin ot nai-dobrite animatori v sveta, koito toku sto e pochinal, kato stiga dotam dori da razrovi groba mu! Nerazbiratelstvata mejdu Monika i Dani produljavat. Tia iska shefa na ohranata po-malko da prilicha na Ed v deistviiata si, dokato toi prenebregva narejdaniiata i i pravi taistveno obajdane zad gurba i. Tova obache se okazva i posledniiat epizod, v koito geroiniata na Lara Flin Boil komandva Montesito….

Sled vnezapnata smurt na Monika, Dani se okazva glavniiat zapodozrian. Ed i Keisi pristigat v Montesito s tsel prevzemane na vlastta, no izglejda, che Monika e ostavila hotela na fondatsia za podpomagane na slepite. Dokato vsichki se chudiat koi e noviiat im shef, Maik e napadnat na stulbisteto sled kato e potushil opit za sbivane vuv foaieto. V turseneto na napadatelia se vkliuchvat Dani, Ed i dori Meri. Mejduvremenno se okazva, che dori i v otvudnia sviat, Monika produljava da dava narejdania na Ed, zastoto e posochila nego za izpulnitel na zavestanieto i otgovornik za vestite i.