Пускат Big Brother Mobile

36
Добави коментар
nenovinite
nenovinite

Нова адвертайзинг стратегия ще предприеме продуцентът на Биг Брадър – Сиа адвъртайзинг, след като рейтингът на предаването се срина до такава степен, че на практика единствените хора следящи предаването просто нямат друг избор в живота.

 

„Направихме щателно проучване на аудиторията, но уви –  неуспешно, понеже не успяхме да събудим режисьора, а пък колегата му отговорен за звука си беше нарисувал лицето на дъска поставена пред пулта и бе отишъл някъде…“ – разкриха от продуцентската къща. След кратка оперативка бе намерено решението – Big Brother Mobile, който ще започне веднага и директно с участниците от сегашния Биг Брадър.

 

За целта ще бъде закупена каруца тип клетка с размери три на шест на два метра, където да бъдат настанени съквартирантите. От Сиа обявиха, че са постигнали съгласие с Парамаунт пикчърс и са закупили двете кончета от филма „ Имагинериума на доктор Парнасус“ с помоща на които каруцата на Големия мобилен брат ще бъде теглена от събор на събор и от село в село. Първата спирка от турнето се очаква да бъде събора у село Рударци, пернишко на 31 май.

 

За да направят формата по-интересен продуцентите са закупили от индонезийски зоопарк семейство щасливи орангутани, които също да бъдат настанени в каруцата на Биг Брадър Мобайл. Идеята е някой най-накрая да свърши нещо съзидателно вътре – оранжевите примати били научени всяка сутрин да стават рано и да събират изпражненията си на купчинка в ъгъла на клетката.

 

Очакванията са новият формат да задоволи римския нагон на българина за евтин сеир. Гласуването няма вече да бъде с sms-и, а ще се извършва непосредствено пред каруцата на Големия брат посредсвом един изцяло нов за телевизията метод наречен „Селски бой с пейки“. На желаещите да дадат своя глас ще им бъде връчвана пейка, като при постигане на кворума от 12 души в нетрeзво състояние ще бъде обявявано началото гласоподаването. Последният останал ще има право на 12 гласа и да си прибере пейката у двора.

komunizmo