Фризьорски салони за красота Лорен

3
Добави коментар
borianazla
borianazla

Изправяне с преса за коса – Steampod

Първата система за изправяне на косата с пара е вече факт! В резултат на 5 годишни изследвания и 8 патента, L’Oréal Professionnel и Rowenta Salon Electrical създадоха Steampod. Запознайте се с първата  система за изправяне на косата с пара от L’Oréal Professionnel и Rowenta Salon Electrical.  Пресата за коса е с регулируем контрол на температурата и постоянно налягане на парата. Тя е с керамични анодизирани плочи, които осигуряват плътен контакт с косата.

Когато се комбинира с новите възстановяващи кремове обогатени с про-кератин Replenishing Smooting cream и защитния Smoothing Serum, Steampod помага да се постигне супер гладка повърхност на косата с ефект минимум 3 дни!

Това е най-бързата кератинова терапия с моментален ефект и на най-ниска цена.

Steampod може да се използва за всички типове коса, дори чувствителна и естествено къдрава коса, може да се създаде различна визия, било то права, на вълни или едри букли.

Вижте Steampod в действие:

Може да се възползвате от тази процедура на цена 15.00лв. само в салон за красота ЛОРЕН 2, София, бул. Васил Левски 10. Запишете си час на тел. 02/963-46-69