Ирина Флорин: Кеворк е вселена!

14
Добави коментар
elenafeg
elenafeg

Ирина Флорин откровено пред списание ELLE: Кеворк е вселена!

На корицата на списание ELLE през месец юни е неотразимата Ирина Флорин, която за пръв път разказва в емоционално интервю за личния си живот, който упорито крие в последно време.

За никого не е тайна, че има връзка с Кеворк Кеворкян. Съдбовната среща между двамата е на премиерата на книгата му „Кеворк проговаря” и Ирина остава очарована от неговата ерудираност, постигната с изчитането на „два вагона книги”. Слуховете, че тя и Кеврокян са разделени, певицата опровергава на страниците на списанието. За нея „Кеворк е вселена” и човекът, с когото тя се чувства най-спокойна, уравновесена и одухотворена.

Защо тогава синът на Ирина Флорин и дъщерята на Кеворк Кеворкян не се познават, каква е причината все още да живеят отделно и казал ли й е Кеворк, че я обича, читателите ще научат от страниците на списание ELLE.

Откровено в новия брой Ирина споделя още кое е най-важното в живота й.Желанието й е да отгледа добре сина си и да го предпази от нейния лицемерен свят – иска за него просто да бъде „мама“. Защо има малко приятели и как определя българския елит, Ирина Флорин разкрива само на стрaниците на ELLE. Списание ELLE излиза на 21 май.