Бижута – сбъднати мечти

2
Добави коментар

Моделите на Тифани олицетворяват изтънченост, изразителност и интелект. Тези оригинални традиционни колекции са световноизвестни и търсени заради тяхната великолепна самобитност и вечна красота.

Tiffany 1837
Създадена в чест на годината на откриване на компанията, колекцията “Тифани 1837” е щампована с отличителните белези на Тифани от 19-и век. Със своите елегантни линии и вдлъбнати извивки, тя определя модерните и емблематични за Тифани качество и майсторство на изработката.

Elsa Paretti Open Heart
Отвореното сърце е едно от най-прочутите бижута на всички времена. Създадено преди близо 30 години, приятните, емоционално наситени извивки напомнят за модерната жена от 70-те, чиято световноизвестна популярност продължава и днес.

Victoria
Пръстените с диаманти цъфтят като нежни цветя в колекцията на Тифани – “Виктория”. Елегантните черти в платинените обеци, гривни, висулки и пръстени на Виктория, са модел за великолепие и красота.

Return to Tiffany
“Завръщане в Тифани” започва през 1969 г. като надпис върху ключодържатели. Всеки надпис съдържа уникален идентификационен номер на купувача, в случай, че ключовете бъдат изгубени, за да могат да бъдат върнати обратно в Тифани и така да бъде проследен притежателят им. Развита през 1997 г., включваща дамски и мъжки бижута и аксесоари, това е една от най-отличителните колекции на Тифани.

Tiffany keys
Ключовете от архивите на Tiffany & Co. вдъхновяват колекция на естествено шикозни висулки и медальони, които изразяват индивидуалния стил на всеки.

Tiffany charms
От почти 150 години жените от всяка възраст желаят и колекционират висулките на Тифани. През 40-те години измайсторили патриотични висулки, които били много популярни сред военнослужещите на САЩ, които предавали личен характер на гривните за техните приятелки и съпруги. Днес изящните бижута възхваляват любовта, паметните събития и любимите занимания по начин, който е типичен само за Тифани.