Това зависи и от теб!

11
Добави коментар
sa6eto
sa6eto

Днес кризата е обхванала всички сфери на човешката дейност: икономиката, технологията, науката, културата, възпитанието, екологията, семейството. Светът е потънал в наркотици, депресията се превръща в болест номер едно, нарастват самоубийствата. Ние виждаме, че хората губят ориентири и надежда. Ако в продължение на цялата история човечеството е имало различни планове и насоки на развитие, то днес всичко е изчезнало. Нито една страна няма ясен път или някаква програма.

Хората, целият свят, включвайки всички страни, на всички нива потъват в отчаяние и губят основата за напредък. Както обяснява науката кабала, това е много добро състояние – това е край на егоистичния път на човечеството, което сега е длъжно да направи равносметка. И то ще направи равносметка – страданията ще го принудят за това. Човечеството трябва да разбере, че развитието трябва да бъде вътрешно, духовно, а не технологично, икономическо и т. н. Щастието, което човек е длъжен да намери, ще дойде именно благодарение на неговото вътрешно развитие.

Много ясновидци подсказват, че всеобщото отчаяние ще обхване хората, ще възникне реална опасност от световни войни и огромни страдания, а също така и от екологични катастрофи, епидемии и т. н. Но може да стане и обратното. Човечеството, разбирайки цялата критичност на така стеклата се ситуация, ще може да премине към духовно развитие и да поеме по добър път, по пътя на правилното напредване, без предварителни страдания, които са предвещавали пророците. Какво ще се случи? Това зависи от нас, от мен и от теб!