Агро Офис » Агро Офис – Софтуер за земеделие

4
Добави коментар

Агро Офис®

Това е цялостна софтуерна система, която създадохме специално, за да облекчим работата на българския земеделец. Тя се състои от различни продукти, които могат да работят както поотделно, така и в единна система. Предимствата на Агро Офис® са, че е надежден, лесен и приятен за работа, съобразен изцяло със законодателството в България. Успехът ни се дължи на опита – в МикроАкаунт разработваме софтуер от 1992 г., а от 2008 г. се посветихме на земеделието.

 

Агро Офис® се състои от следните продукти

 

Софтуер за изчисляване и изплащане на рента; водене на електронен регистър на имоти, собственици и договори; генериране на декларации по чл. 69, заявление по чл. 70, декларация по чл. 73 за НАП и Анкетна карта.

 

Софтуер за очертаване на земеделски земи, зареждане на КВС върху сателитна или ортофото снимка, зареждане на правно основание, комасация и изготвяне на споразумение по чл. 37 в.

 

Софтуер за водене на агротехническите мероприятия, история на обработките и контролиране на четирите най-големи разхода в земеделието – горива, семена, торове и препарати.

 

Продукт за сателитно наблюдение в реално време на работата на земеделската техника и механизаторите. Измерване на изразходеното гориво и обработените декари.

 

Софтуер за извършване на Споразумание по чл.37 В – Комасация. Автоматично изготвяне на баланс и генериране на споразумение.

 

Софтуер за управление на портфейл от собствена земя, отдавана под наем. Подходящ за инвеститори, фондове и големи арендатори.

 

Изтеглете сега Агро Офис® Карти, Агроном и GPS специално за мобилни телефони. Вземете вашия Агро Офис® в джоба!

 

Иновативна система за ведомствени бензиностанции и горивовози с троен контрол на горивото.