Детски телефон за 1 юни от М-Тел – Pixel Media

2
Добави коментар

Детски телефон за 1 юни от М-Тел

31 май 2010, 13:42

По случай Празника на детето телекомът ще изненада най-малките със специален детски телефон и с нов сайт – prima4kids.bg

По случай 1 юни – Празника на детето, М-Тел предоставя на родителите възможност да зарадват своите деца със специален телефон Samsung S3030, брандиран с Prima 4Kids. Телефонът е на атрактивната цена от 109 лева, а при покупка на лизинг – 9,90 лева месечно.

Устройството се предлага в два цвята – тюркоазен и сив, като всяко дете може според настроението и предпочитанията си да сменя панела на гърба на устройството, като избира между логото и звездите на Prima 4Kids.

Специалните функции на Samsung S3030 са предназначени за развлечение на децата и улеснение на родителите. Детският телефон е с три вида теми на графичния потребителски интерфейс – „чудовище”, „снежен човек” и „океански свят”.

Телефонът има SOS бутон за спешни случаи, разполага и с функция „мобилно проследяване” – чрез нея, когато някой постави нова SIM карта в телефона, новият номер автоматично се изпраща на двама получатели (например родителите), така че да им помогне да открият телефона.

Samsung S3030 е с 1,9” дисплей с QCIF резолюция, 1,3 Mpxl камера, музикален плейър, 15 MB вградена памет, образователни забавни игри.

Изненадите, които са подготвени от М-Тел за най-малките, не спират дотук. Отново през юни новият сайт prima4Kids.bg ще зарадва децата. Там те ще могат да се забавляват, докато научават полезни факти от областите наука, мода, спорт, здраве, изкуство и много други. Игрите, тестовете и конкурсите ще превърнат престоя им на сайта във вълнуващо предизвикателство.

Само на prima4kids.bg малчуганите ще открият интервюта, клипове и снимки с четиримата герои на Prima 4Kids. В Зоната за родители са поместени полезни линкове и съвети, които могат да подпомогнат общуването между родителите и техните деца.

През юни М-Тел е подготвил специален подарък и за първокласниците, завършили учебната година с отличен успех. Родителите могат да доведат своя малък отличник в най-близкия магазин на телекома, където срещу свидетелство за завършен първи клас с отличен успех малчуганите ще получат безплатно пакет Prima 4Kids и образователна игра за цялото семейство „Ваканция в Европа”. Кампанията е по повод Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост – 24 май, и ще продължи до изчерпване на количествата.

назад

предишна новина

следваща новина