Premestvane.BG – хамали, хамалски услуги и преместване София.

2
Добави коментар
stdio
stdio

Допълнителните услуги, на които можете на разчитане от хамалите от Преместване БГ са насочени към осигуряване на Вашето максимално удобство в процеса на местене. Преместване БГ предлага продажба на опаковъчни материали и съхранение на багаж.
Нашите клиенти могат да разчитат на бързината и отзивчивостта на хамалите от Преместване БГ, на спазването на сроковете, които сме поели за извършване на преместването или транспортирането. Защото онова, което е от първостепенна важност за нашия екип е клиентите ни да се чувстват спокойни, да знаят че тяхната стока или мебели са в добри ръце и че хамалите ни ще се справят във всяка една ситуация.

За хамалите от Преместване БГ доволният и усмихнат клиент означава че сме си свършили добре работа и сме спечелили не само имидж, но и добри приятели, които могат да разчитат на съдействието ни винаги, когато се нуждаят от хамалските ни услуги. Клиентите ни от градовете София, Варна, Бургас, Пловдив, Перник вече отдавна са запознати с качеството на работа и са доволни от резултатите, постигнати от нашите хамали. Клиенти са ни били през годините, както държавни учреждения, така и частни фирми, а също и много граждани от цялата страна. С част от отзивите за работата на хамалите ни можете на се запознаете от категорията „нашите клиенти”.

Освен в локални премествания, нашите хамали имат дългогодишен опит и в международните премествания на товари. Личен отговорник, назначен да Ви съдейства в международното пренасяне на вашите мебели, ще Ви помогне в изготвянето на оптималния за Вас маршрут и в подписването на одобрена от Вас оферта за етапите на работа на нашите хамали. При желание от Ваша страна Premestvane.bg ще Ви помогне в изготвянето на застраховка на пренасяното имущество.
На сайта ни можете да намерите препоръчителни писма и референции, безплатни съвети за опаковане, информация за инструментите и опаковъчните материали, които нашите хамали използват и които ще са ви нужни при подготовката за пренасянето. Списъкът ни с препоръки е лесен за следване и ще Ви помогне да се подготвите за успешно преместване.

След като внимателно разгледате публикуваната информацията на страниците на нашия сайт, ако имате въпроси относно работата на хамалите ни или начините на пренасяне и транспортиране, очакваме Вашите запитвания на посочената информация за контакт.
Нашите хамали очакват Вашите задачи! До скоро!

ТУК ЩЕ НАМЕРИТЕ ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ И ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАШИТЕ ХАМАЛИ

За да е едно преместване успешно и безпроблемно, трябва да са на лице няколко фактора, като товада си намерите вече доказала се фирма в предлагането на хамали и транспортни услуги. Това е трудно, при наплива на всякакви хамалски образувания в нашата ниша за преместване на дом и преместване на офис. За да избегнете до минимум попадането на псевдо-хамали, Ви препоръчваме избор на фирма за хамали да не става след обаждане на телефон, който е взет на бележка от кофата за боклук. Да не се доверявате на евтини ежедневници, макар че и там може да намерите добра фирма за вашето преместване. Вероятността да попаднете на измамници и недобросъвестни хамали е твърде голяма.

Какви са практиките и технологията за измама на недобросъвестните фирми за хамали и транпорт?

Редовна практика е след обаждането, огледа да се отлага във времето, изчаква се до последният ден преди преместването, за да няма време за реагиране от Ваша страна. Винаги викайте поне 2-3 фирми на оглед. По-лошият вариант е преместването да е заявено за съшият ден и да е без прадварителен оглед, с уговорка за „разбиране на място“. При този вариант цената може да стане 10 пъти по-голяма от реалната. Друга подобна практика е получаване на „цена по телефона“. Практиката е сходна на тази от „колегите“ от площад Македония. След идването на хамалите, цената най често се опорочава от пропусната от Вас дреболия (стъпало, праг, неспоменати чантичка или друга дреболия).

Транспорт за НЕУСПЕШНО преместване

За успешното преместване е необходим и подходящ транспорт. Много “колеги“ дори не разполагат със собствен транспорт. Наемайки трнспорт, е твърде вероятно преместването да се удалжи във времето многократно. След като пристигнат, хамалите преценяват времето (час-два разлика не ги бърка, това е застраховката, да не би наетият транспорт да не пристигне преди да са свалени мебелите и другият багаж)!! Целият багаж се сваля най-често пред входа на блока или кооперацията. Изчаква се ако навън вали дъжд, сняг, град и т.н., собствениците стискат палци и “палят свещи“ да се оправи времето. Изключено е да се ползват бусове и открити камиони за транспорт на пиано, апаратура и друга техника над 200 килограма. В тези случай е необходим транспорт с падащ борд – почти задължително е.

Транспорт за УСПЕШНО преместване

Доказаните фирми на пазара за хамали и транспорт разполагат поне с 3 собствени камиона. Преместване БГ е сред тях. Нашите бусове и камиони са снабдени с малки колички (използват се при преместване на архив, кашони, малки мебели и друга малка техника), палетни колички (използват се за тежка апаратура , огнеупорни каси и сейфове, метални шкафове и палети с определени материали и стоки). Задължително е в транспортното средство да има и въжета и колани, с цел обезопасяването на багажа. Багажът се реди от човек с опит в реденето в камион, за да се избегне повредата по маршрута на транспортирането.

Малка част от преместванията на Преместване БГ:

ВИВАТЕЛ – Ударно пренасяне на 1000 контейнера с тегло по 500 кг в почти всяка точка на България!!! Ежедневно ангажиране на 10 буса и 30 работника. Качване с кранове и жива сила по блокове и труднодостъпни места !!! Всичко това изпълнено за 30 работни дни, с перфектна организация и без никакви забележки. Транспортни и хамалски услуги се използват и в много други техни проекти.

ПроКредитБанк – Обслужване на всички клонове на банката в гр. Софиа. Големи и мащабни премествания на офиси и клонове на банката – мебели, огнеупорни сейфове и каси, кашони с архив, бюра и др. Регулярно обслужване от 2003 г.

Министерски Съвет на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Преместване на тежка техника, стругове, щанци, преси със собствено тегло от 800 до 1500кг. Професионално сваляне от 7 етаж със собствена техника.

HP – Качване на 15 тира от опаковани бюра, паравани, столове, контейнери (около 1500 работни места) на 3,4,5,6 и 7 етаж в сградата на HP в Бизнес Парк София, извършено в рамките на два работни дни!!

Нова Телевизия – Качване на 5,6-7 етаж в новата им сграда на бул.Брюксел на цялото обзавеждане от мебели, бюра и др. Качване на тежка апаратура, ракове и сървъри от по 800 кг. Изправяне и разнасяне, опаковане на старите мебели от Дианабад, площ около 1500м3. Регулярно обслужване.

Порше България – Преместване на целият шоу рум от бул. България до сградата на бул. Бруксел – цялостно пренасяне.

Национален Исторически Музей – София
Регулярно преместване на специализирани витрини за експонати. Прецизно опаковане, транспорт и хамали.

JOBS.BG – Цялостно пакетиране и пренасяне но офис мебели и апаратура.