Вуду магии заливат интернет

3
Добави коментар
reina
reina

Вуду магии заливат интернет

Вуду днес е по-известна като вид магия, въпреки че първоначално възниква като религиозно течение и все още е изповядвана религия в Африка. Името й идва от африканския бог Водун и тя става официална религия в Бенин през 1966 г. Самото наименование означава „дух, божество, божие творение”.

Интернет форумите в България също са пълни с различни хора, които се интесенуват как се правят вуду магии. Потребители си разменят „рецепти” за целта, като някои звучат доста стряскащо, особено онези правени за любов.

Ето една такава: „Вземат се нокти от човека, част от косата му, омесват се с восък и се прави негова фигурка. С изворна вода се пръска фигурката и се казва името му. Завива се в парче плат от негово бельо, после от риза и отгоре се посипва прах от обувките му. 3 пъти се казва „Ти, (съответното име), на Бог принадлежи твоята душа, а на мен принадлежи плътта ти?”. Три пъти вземаш в ръце фигурката и казваш: „Течете сълзи, земята се върти. Той ще стане моя сянка, той ще ме обича!”. Казвайки това, фигурката се поднася към сърцето и след това се скрива на сигурно място.

Чудеса.нет препоръчва и: