Дневен хороскоп за 14 юни 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
171
Добави коментар

23 лунен ден, Луна в Овен

Луната в Овен днес ще подейства позитивно на тонуса и настроението ни. Традиционно през това време ние проявяваме повишена инициативност, която сега повечето от нас ще канализират в обмен на информация, идеи, желание да се споделя, така че да се намерят съмишленици, вид подкрепа, да се изчистят недоразумения или да се спечели нещо- внимание, любов, одобрение, че и чисто материални блага…

Ще се действа с голям ентусиазъм в избрано направление и вероятността да се получат добри резултати в такъв случай са повече от големи.

Луната в Овен винаги може да означава „ново начало“ или в настоящата обстановка вид „рестарт“, но не даром, а според личните действия, които всеки трябва да прояви, за да получи своето…

Ако амбициите не са чак толкова високи, тогава мнозина ще прекарат деня в приятна компания, ще предпочитат да са навън, някой да пътуват, да се срещат с повече хора, но все така да са социално по-активни със съответните позитиви.

При Луна в Лъв се покачват възстановителните сили…

Подходящо време за бързи резултати…

Като цяло позитивен, зареждащ и високо-ефективен, пълен с информация ден..

Овен, Лъв, Стрелец– днес ще почувствате прилив на енергия, ентусиазъм, причините могат да се коренят в собственото ви настроение, което се подобрява, както и вашата инициативност, пробивност, шанс за успехи в избраното направление, така и по външни причини, например- получавате добри известия, провеждате приятни срещи и т.н. Не са изключени разяснителни разговори или денят е показателен за важни за вас връзки ,на които сега можете да влияете подчертано и да ги насочвате. Споделяне на чувства, намерения също може да се превърне в повод да привлечете онова, което желаете. Можете да прекарате чудесно в приятна компания, денят е цветен, интересен, дава много възможности. Ако все пак някой от контактите ви не се развиват точно така, както очаквате, това ще е сериозен признак, че някой граници вече са преминати и трудно ще има връщане назад, освен, ако кардинално не се промени подхода и не само…

Телец, Дева, Козирог– денят ви фокусира върху най-близките ви взаимоотношения в дома и семейството, с любими хора, но не само, също и тези, които влияят на благоденствието ви, онова, което имате-общо. Днес е подходящо да скрепите тези връзки, може да проведете доста конструктивни разговори, които да имат позитивен ефект, да ви помогнат да спечелите нещо-морално, под формата на финансова подкрепа или пък като стигнете до вид споразумение, обсъдите интересни идеи, бъдещо развитие, които ще допринесат за комфорта ви на съществуване или ще ви измъкнат от заплетени ситуации. В този процес може да възникнат варианти, понякога и по един неочакван, бърз начин, особено, ако споделяте идеи, желания, вероятността да срещнете разбиране и подкрепа днес е повече от голяма, възползвайте се.

Водолей, Везни, Близнаци– осветяват се важни за вас връзки, партньорски отношения, водите разяснителни разговори, чувате интересни новини. Днес имате шанс да привлечете нещо ценно за вас или любимо, ако изказвате вашите желания, чувства…Някой известия ще повдигнат тонуса ви, ще са повод за ентусиазъм. Чрез обмен на информация можете да скрепите отношения, да очертаете по-далечни перспективи на развитие, да привлечете подкрепа, ако се нуждаете от такава, да изчистите недоразумения….Колкото сте социално по-активни, толкова по-широки перспективи на развитие и варианти ще се разкриват пред вас. В друг случай- разтоварвате се в приятна компания, прекарвате деня цветно, позитивно, в повечето случаи навън, като пътувате, дори и на кратки разстояния.

Риби, Рак, Скорпион– денят е цветен, динамичен, изпълнен с ангажименти, но в повечето случаи приятни или такива, които ще ви дадат възможност да спечелите нещо- материално, под формата на морално удовлетворение и т.н. Въпреки че е неделя, можете да постигнете успех, който ще допринесе за финансовото ви благосъстояние или сигурност на различни нива. Денят е подходящ да хармонизирате или подобрите атмосферата у дома, да получите подкрепа от близките си или пък да намерите „аварийни изходи“ от сложни ситуации и ако се нуждаете от такива. Действията ви са високо-ефективни, справяте се с дела, които може да сте отлагали до този момент, защото  не ви е достигало време или мотивация да отхвърлите.