Интериорни Врати

2
Добави коментар

Интериорни Врати

Промоционални Цени до края на Януари 2015 година!

Фирмата е производител на ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ за жилищни сгради, за апартаменти, за складове и за промишлеността. Нашите интериорни врати могат да бъдат произведени от МДФ с ламинатно покритие, от висококачествен ХДФ и от закалено стъкло и дървена каса.

Фирма КАРАКАШЕВ И СИН ЕООД е създадена през 1993 год. Фирмата е производителка на интериорни врати с над 15 години опит зад гърба си. При нас ще намерите качествени интериорни врати на наистина изгодни цени – достъпни за всеки потребител.

Ние предлагаме изработка на интериорни врати за хотели, апартаменти и офиси – нашите интериорни врати, се изработват по размер взет от наш екип на място и по посока на отваряне избрана от вас.

ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ – изработват се по специална технология, която придава стилност и високо качество на вратите. Всяка от интериорните врати притежава силно надеждна заключваща система. Касата на всяка врата се състои от здрава конструкция и допълнително прибавена мебелна каса.

Цвета на интериорните врати се избира при взимане на нужните размери. Всяка новопостроена сграда с апартаменти, офиси или хотел има нужда от стилни интериорни врати, които да бъдат в тон с интериора на помещението, в което са поставени.

Трябва да знаете, че целия процес, включително производството и доставката, може да отнеме няколко дни, както и времето за инсталирането на нашите интериорни врати може да изисква няколко часа. Ние имаме голям асортимент от модели на интериорни врати, които може да си изберете и закупуте от нашите магазини. След обсъждане на вашите желания с професионален консултант от нашата фирма, ще разберете как да се сдобиете с нашите интериорни врати, които ще отговарят точно на уникалните Ви желания и потребности.

Всички интериорни врати са произведени съгласно спецификациите на конкретната сграда, за която са поръчани и взимайки се предвид различни фактори за правилното и качествено поставяне на всяка една от интериорните врати.

Рамката на нашите интериорни врати пасва идеално и елиминира всякакво излишно пространство. Работниците по инсталирането на интериорните врати ще вземат специални мерки да подсигурят интериорните врати окачвайки ги с перфектен баланс и идеално напасване спрямо околните повърхности.

Нашите специалисти по интериорни врати могат да обсъдят обстоятелствено с Вас от какво точно имате нужда и коя ще бъде най-подходящата за вашият случай врата. Също така нашите специалисти ще Ви запознаят с особеностите на всяка една от нашите интериорни врати. Специалистите могат да Ви обяснят за опциите по ценообразуването на интериорни врати. Цените варират в зависимост от избора и нуждите на потребителя. Въпреки това е възможно да се закупят висококачествени интериорни врати за по-малко от очакваното.

За да разберете повече за пълната ни гама от интериорни врати – моля посетете следните страници:

Ламинатни Интериорни Врати
Боядисани и Крафт Мастер Интериорни Врати
Фурнировани Интериорни Врати
Обковани Интериорни Врати
Интериорни Врати Цени