MONEYBOOKERS | Prognozi365.com – Футболни Прогнози

6
Добави коментар

Какво е MONEYBOOKERS?

Moneybookers.com е сайт за интернет трансфер на средства към физически лица или онлайн търговци.

Фирмата е регистрирана във Великобритания и е под контрола на Службата по Финансови Услуги (FSA) на Обединеното Кралство.

Сайтът е разработен така, че да посрещне изискванията за сигурност за страница обслужваща банковия сектор и гарантира пълна конфиденциалност на вашите данни.

MONEYBOOKERS Ви предлага услугата електронен портофейл, който ви позволява да депозирате и теглите суми. Единственото нещо, което трябва да направите е да се регистрирате с вашият и-мейл адрес, за да получавате и изпращате в действителност сигурно и ефективно парични преводи онлайн.

Регистрирайте се в MONEYBOOKERS

Регистрацията в Moneybookers, преминава през няколко лесни стъпки, в които трябва да потвърдите: активността на e-mail адрес, който ще ползвате при извършването на транзакции и личните си данни.

При попълването на регистрационната форма, обърнете внимание на няколко важни неща:

1. Може да имате само една регистрация в Moneybookers;
2. E-mail адресът, с който се регистрирате, трябва да бъде активен;
3. Всички данни трябва да бъдат реални, за да се извършват правилно паричните трансфери.
4. При избора на парола, трябва да въведете минимум шест символа, единият от които задължително да бъде цифра. Главните и малки букви са от значение при изписването на паролата.
5. Всички полета, обозначени с червена звездичка са задължителни и необходими за успешната ви регистрация.При правилно попълване на всички полета отбелязани със звезда, ще получите автоматичен e-mail на регистрираната от вас електронна поща. Този и-мел съдържа линк, при отварянето на който автоматично потвърждавате активността на e-mail адреса си.
6. В последната стъпка от регистрацията ви в Moneybookers трябва да проверите въведените от вас лични данни, да въведете корекции ако е необходимо, и да отбележите полето, че сте съгласни с общите правила и условия за ползването на сайта.
Mоже да се депозира по няколко начина – кредитни карти Visa и Mastercard, дебитна карта Visa electron, Western Union, банков трансфер… Всички тези методи или са прекалено скъпи, или чакаш с дни да пристигнат парите, или се изискват купища документи и бумащини, или не се приемат от всички букмейкъри… за да не си създавате излишни главоболия, ние ви препоръчваме да използвате Moneybookers – най евтиният, бърз, безопасен и лесен за използване разплащателен метод.