Секси дамско бельо

7
Добави коментар

Колекциите Beach Bunny Swimwear 2010 носят наистина голямо разнообразие. В тях всеки може да открие своят стил. Ярки цветове, фини материи и модерен дизайн, които могат да задоволят и най-изтънчения вкус. Моделите са стилни и неустоими, излъчват сексапил. Тази година Beach Bunny представя колекциите Goddess, Mermaid, Tart Noir, Alpha Girl, Class Act, Kardashians for Beach Bunny, 4th of July SALE, Shop NEW with hrissy Teigen, Irina Shayk Designs.

Колекциите комбинират различни цветове и дизайн, артикули от разнообразен вид. Може да намерите както бански (от две части и цели) така и плажни рокли и туники. Някои от тях са окрасени с камъни сваровски.

Горната част на банските може да се отличава с особености като захващане около врата (шията), с триъгълна форма на чашката, бански с бандо, с банели и push-up ефект които придават особено изкусителен вид.

Долните части на банския в някои от моделите са гладки а други са набрани, трети имат дантелена ластична част или се връзват отстрани с връзки, което ги прави лесни за нагласяне за всеки тип тяло.

Има и няколко модела за почитателите на целите баснки, които са доста модерни и по нищо не отстъпват на останалите модели от две части.

Beach Bunny предлага и плажно облекло, в това число туники, плажни рокли и така наречените джъмпъри.

От аксесоарите са застъпени плажни кърпи, различни видове сандали и чехли, плажни чанти, гривни и други.
Ако искате да разгледате всички модели на Beach Bunny, посетете сайта http://www.beachbunnyswimwear.com/