Няколко сигурни признака, че ТЯ си пада по мен!

15
Добави коментар
nasty_f
nasty_f

Няколко сигурни признака, че ТЯ си пада по мен!

Мъжете обикновено нямат никаква идея дали една жена ги харесва или не. Това се дължи на факта, че повечето мъже са слепи за сигналите, които жените им изпращат, било то с тялото си или пък с очи. Мъжете си мислят, че те са тези, които започват флирта всеки път и че те са водещата фигура, но това далеч не е така. Доказано е, че 90% от флиртовете биват започвани именно от представителките на нежния пол. Жените показват на мъжете, че се интересуват от тях, а пък мъжете от своя страна, на подсъзнателно ниво, усещат какво им казват и се насочват към жената, за да я заговорят и да й покажат, че те също не са безразлични. Именно от тук идва заблудата, че кавалерите са тези, които първи започват да флиртуват. Всъщност, когато един мъж наистина започне пръв да флиртува, т.е. доближи се до жена, която по никакъв начин не му е показала, че се интересува от него, има 80% шанс опитът му да я „свали” да се увенчаят с неуспех. Ето защо за всели един Дон Жуан е важно да умее да разчита сигналите, които жените му изпращат.

Погледът. Това е първият сигнал, който една жена изпраща на мъжа, привлякъл вниманието й. Тези погледи най-вероятно ще продължават по едва няколко секунди и ще са доста срамежливи, но в същото време те ще се повтарят често, защото жените знаят, че един мъж трябва да засече погледът им поне няколко пъти, за да се убеди, че към него наистина е проявен интерес и да събере смелост да направи „първата крачка”.
Веднага след погледа, можеш да разбереш дали една жена си пада по теб, по това дали тя ти се усмихва или не. Усмивката е нещо, заложено в нашето ДНК много преди да се родим. Най-естественото нещо, което прави един човек, без значение от пола, когато види нещо, което му харесва е да се усмихне.
Езика на тялото е този,който ти показва дали ще получиш „червена светлина” или пък „зелена светлина”, ако Тя се навежда към теб, докосва те при всеки удобен случаи(коляното, ръка, гърба)…Една жена не би докоснала някого към когото не проявява интерес. Други знаци, които тя може да адресира до теб несъзнателно са: кръстосани крака, насочени към теб, играе си с косата си,докато те гледа или пък оправя бижутата или дрехите си.  Ако е имало контакт с очите(засекли сте погледите си поне 5 пъти) не се притеснявай, ако жената не покаже някои от гореспоменатите сигнали на тялото веднага, тя може би просто е по-срамежлива.
Опитва се да се отдръпне от тълпата и да се усамоти.  Няма по-ясен сигнал от този, че една жена иска да я заговориш, ако след като вече сте срещнали погледите си няколко пъти, тя започне да се оглежда за пространство, където да остане сама. Жените не са глупави и бъди сигурен, че са наясно с това, че няма по-неприятно нещо за един мъж да иска да заговори едно момиче, а то да е заобиколено от тълпа от приятелки.  
Пробва се да навлезе в личното ти пространство, например, намира удобен случай, за да мине близо покрай теб и дори да те докосне. Това момиче наистина май си пада по теб,а?
Когато вече сте разчупили леда и ти си събрал смелост да я поканиш на среща или пък да я заговориш, обърни внимание на начина, по който тя реагира на шегите ти.Ако се смее  на всичките,колкото и глупаво да звучат те понякога, това момиче наистина те харесва.
Обърни внимание също на стилът й на говорене, дали ти  задава много въпроси, изслушва ли те до край и т.н., защото ако е така значи тя иска да те опознае по-добре. Ако докато си говорите тя непрекъснато се оглежда настрани, кръстосала е ръцете и краката си и/или ги е насочила към изхода или към друга посока, но не и към теб, по-добре не си прави труда да я поканиш на среща отново. Направи го, когато тя смени позата си,така че да ти покаже интерес: виж точка2 (езика на тялото)
Внезапна смяна на настроението и ревност, когато те види да флиртуваш с друга жена. Няма по-сигурен начин от този, по който да разбереш дали тя наистина си пада по теб или само иска да пофлиртувате, защото, ако изпита ревност намеренията й едва ли са само да за една нощ.

Запомни един човек може да те излъже, докато ти говори, но езикът на тялото е нещо, което дори най-големите професионалисти не могат да прикрият, той винаги казва истината. Така че ако видиш, че една жена ти изпраща всички тези сигнали, не се колебай, а действай.

Коя е любимата Ви рубрика в www.poneshto.com? | Анкети за всичко | BuzzDash
Related posts:

автор: admin