Водни Помпи DAB

3
Добави коментар

За 30 години помпите на фирма DAB се наложиха като синоним на високи технологии, качество и надежност по целия свят. В последните години фирмата става все по-популярна у нас, а марката изглежда все по-позната на българския потребител. DAB произвеждат водни помпи задвижвани от електродвигатели, като основната им цел е не само да завладяват нови пазари, но и да предложат най-високо качество и гъвкав сервиз.

Водните помпи DAB Pump performance, отдавна са световна марка, но те стартират развитието си от Италия, където днес се намира централното управление на фирмата.

От малка италианска фабрика за производство на помпи през 1975г., DAB се разраства и в момента в компанията работят над 1000 служителя и разполага с над 600 000кв.м. производствени площи. Включващи индустриалното производство, научните разработки и продуктов департамент работещ с чуждите пазари. Шестте Европейски клона на компанията са специализирани в конкретна сфера, гарантирайки най-добро качество на клиентите и партньорите на DAB PUMPS. От Октомври 2008г. във семейството на DAB Pumps се присъедини и фабрика в Китай, която работи по изцяло италиански лиценз.

Резултатите са налице: над 1,500 000 помпи биват продавани ежегодно, Фирма DAB разполага с над 1000 различни категоризирани модели.

 

Но най-важното – хилядите доволни клиенти, говорят за качеството на водните помпи DAB, много по-добре отколкото ние бихме могли в тези няколко реда.

Сервиз ЕЛИН разполага на склад с пълната гама помпи на фирмата DAB, ако не откривате водната помпа с нужните параметри в сайта, не се колебайте да се свържете с нас.