Пребиха жестоко Меги Дерм

3
Добави коментар
leon19
leon19

Чаровната бизнесдама била в компанията на своя 11-годишен син Боби и асистента си Ангел.

 Меги Дерм преживя истински ужас, след като бе жестоко пребита в парк, намиращ се до хотел „Хилтън“. Чаровната бизнесдама била в компанията на своя 11-годишен син Боби и асистента си Ангел. Те решили да разходят трите си улични кучета, които наскоро осиновила и да си направят пикник.

В градинката обаче се натъкнали на 50-годишна жена и нейния син, които също разхождали своите породисти песове. Те започнали да псуват Меги и компанията й. „Какво правите с тези помияри тук?! Махайте се веднага, да не сте стъпили повече тук!“ – крещяла възрастната жена.

Младежът скочил на едно от кучетата и започнал да го души, а после нанесъл няколко удара и на Ангел. Шашардисата Меги пък била нападната от 50-годишната дама, която и нанесла сериозен удар с металния карабинер на каишката. Главата на сървайвърката се разкървавила и тя веднага набрала полицията. Нападателите се уплашилили и побягнали. Малко по-късно ченгетата обаче задържали младежа. Меги Дерм е твърдо решена да заведе дело срещу него и майка му. „Ще ги съдя до дупка! – обеща реалити героинята.

28/06/2010