Любовен хороскоп за юли

7
Добави коментар
boqn_georgiev
boqn_georgiev

ОВЕН (21 март – 20 април) През юли ще настъпи на важно развитие в романтичните ви отношения, което ще зарадва не само вас и вашата половинка, но и вашите близки. Вашата изобретателност ще очарова хората около вас и ще ги кара да ви се възхищават. Постарайте се да изненадате партньора си и ще преживеете наистина вълнуващи моменти заедно.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Сегашната ви любов ще ви донесе много радост, щастие и романтика. Ще чуете думите, за които винаги сте копнеели. Общо взето целият ви любовен живот е розов. Тези със сериозна връзка могат да изненадат половинката си с екзотична почивка.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Вашите неповторими обаяние и харизма ще ви спечелят симпатиите на противоположния пол. Звездите ви съветват да поддържате добре този имидж и да сте в течение на клюките. Увеличете социалните си контакти. Ще настъпи успокоение в отношенията ви с последната ви любов.

РАК (22 юни – 22 юли) Любовта витае във въздуха през месец юли. Сега тя ще приеме и физически образ. Бъдете готови за много приключения. Вероятно ще присъствате на малка религиозна церемония. Въпреки че сте планували да прекарате това време с половинката си, ще се радвате на Божията благословия за дълготрайна и процъфтяваща връзка.

ЛЪВ (23 юли – 22 август) Вашата щедрост и чар ще ви спечелят нови приятели и романтични моменти през месец юли. Все пак за женените ще има лек период на неудовлетвореност от страна на партньора. Но се опитайте да подходите към тези моменти с внимание и да запазите романтиката в отношенията си .

ДЕВА (23 август – 22 септември) Духовно лице ще ви обсипва с благословии и ще ви вдъхне спокойствие в началото на месеца. Това ще зареди положително вашия любовен живот занапред. Третата седмица от месеца, може да ви се стори леко напрегната, защото ще имате много социални контакти и събития, на които да присъствате. Но в никакъв случай не забравяйте да се погрижите за семейството си и за любимия човек.

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Звездите съветват да се възползвате от продуктивната си енергия и да поработите върху личния си живот. Вашият чар ще ви спечели нови приятели през месеца. От вас зависи как ще се отнасяте с тях и дали ще успеете да ги задържите. Женените ще се радват на подкрепата на половинките си в всяко едно бизнес начинание или планове за съвместен живот.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Юли ви носи едновременно успехи и разочарования в личния живот. Най-дребните недоразумения могат да повлияят негативно на отношенията ви с половинката. Първоначално всичко ще се развива според вашите очаквания, но след това ще настъпят неочаквани обрати. Запазете спокойствие и дайте всичко от себе си.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Юли е щастлив месец за всички и женени, обвързани и необвързани. Половинката ви ще ви оказва нужната подкрепа и ще ви дарява с любов и грижи. Ще успеете да приковете погледа на мечтания партньор. Не прикривайте чувствата си и ги споделяйте при първа възможност.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Юли е подходящ за сключване на брак. А за обвързаните настъпва период на вълнуващи емоции. Ще предприемете мерки да подобрите любовния си живот чрез споделяне на спомени с приятели. Отношенията ви ще са съвършени. Човек, който ви намира за привлекателни ще направи първата крачка към романтична връзка.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Отношенията с партньора ще са стабилни и топли. Нужно е да разрешите лични проблеми, които ви лежат на сърцето. Споделете ги с близки хора и така ще ги решите веднъж завинаги. За самотниците предстоя много изненади, ще срещнете любовта на живота си.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Половинката ви ще продължи да ви подкрепя въпреки вашите капризи. Трябва да се научите да не приемате всичко за истина. Ще се наслаждавате на компанията на най-близките в средата на месеца. Втората половина на месеца ще е щастлива за тези, които наскоро са страдали по загубена любов. Ще имате възможност да си я върнете.