Какви жени не харесват мъжете – Edna.bg

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Натруфеният грим и изкуственият тен няма да ви превърнат в любовни музи за повечето мъже

Снимка:
Thinkstock

По-авангардната мода в стил „Лейди Гага“ също не се харесва сред доста от представителите на силния пол

Тежкият грим и изкуственият тен най-често отблъскват мъжете, според нови международни социологически данни, цитирани от българската информационна агенция „БГНЕС“.

Една трета от участвалите в допитването заявили, че прекаляването с изкуствения тен и макиажа сред жените никак не им допада.

Малко над 56 на сто от представителите на силния пол пък споделили, че оценяват усилията на дамите по отношение на умело подбраното облекло.

Изследването показва още, че екстремната мода е убиец на страстта, като 25% от участниците в анкетата коментирали, че не харесват момичета, облечени в стила на Лейди Гага.

За сметка на това прилепналите панталони и лекият телесен макиаж в женската визия са най-одобрявани сред мъжете, участвали в анкетата

Снимка: allwomenstalk.com

Модните обувки се оказали особено непопулярни сред представителите на силния пол, като 25% разкрили, че неудобните платформи не ги впечатляват особено. Класическите дрехи се радват на най-голяма почит, като 50% от мъжете заявили, че малката черна рокля е идеалното облекло за среща, особено, когато е съчетана с висок ток.

Други 47% споделили, че предпочитат партньорката им да е облечена в тесни дънки и очертаваща тялото блуза, съчетани с лек, естествен грим.