10-те най-продавани мъжки парфюми в света – Част 1

19
Добави коментар
smellbg
smellbg

Търсите нов аромат и искате да разберете кои са десетте най-продавани мъжки парфюми, така че да може да вземете решение? Имате нужда от малко помощ при избора на парфюм за себе си или за подарък? Е, днес е вашият щастлив ден! Тук ще намерите най-горещите мъжки аромати на пазара.

 

1. John Varvatos Стил: Мъжествен. Изтънчен. Чувствен.

Модерен, смел, и сложен, този аромат вдъхва чувственост и усещане за спокойствие. Той е неповторимо съчетание на елегантност и мъжественост. John Varvatos носи в себе си послание за изтънченост и внимание към детайла, а ароматът му е богат и заинтригуващ. Нещо повече, мъже, които носят този аромат твърдят, че често получават комплименти.

Това е един истински зимен аромат, чийто ключови нотки са: фурми, листа тамаринд, семена кориандър, градински чай, кожа, и кимион.

 

2. HM by Hanae Mori Стил: Незабравим. Силен. Благороден.

За първи път Hanae Mori представя HM през 1997. HM е парфюмът, който в най-голяма степен успява да пресътвори мъжествеността и силата, преплитайки различни аромати. Той е микс от 50 хармонично смесени есенции. Името на парфюма е гравирано от платина върху бутилката, а дизайна на капачката е вдъхновен от Tsuka – най-връхният елемент на античните мечове самураи.

Hanae Mori е известен с постиганатото съвършенство в баланса между цветните и пикантни нотки вплетени в неговите съставки: жасмин, лимон, лавандула, ванилия, шоколад.

 

3. L’Eau d’Issey Pour Homme Стил: Свежо билково ухание с дървесни полутонове

Две години след налагането на женската си линия, Issey Miyake решава да пусне на пазара един чисто мъжки аромат, L’Eau d’Issey Pour Homme. Следвайки същите принципи, мъжкият аромат е въплъщение на Ин и Ян, на двата полюса. L’Eau d’Issey Pour Homme ни посреща със свежи и топли дървесни нотки, а акцентът е поставен върху уханието на подправки.

Ароматен, дървесен, дълготраен със следните основни съставки: върбинка, мандарина, кипарис, кориандър, градински чай, здравец, лилия, индийско орехче, шафран, цейлонска канела, ветивер, сандалово дърво и мускус.

 

4. Code by Giorgio Armani Стил: Свеж. Секси. Мъжествен.

Мек, по ориенталски стилен парфюм, подходящ за ежедневна употреба, Армани Код привлича като магнит със съблазнителния си аромат.

Парфюмът е секси комбинация от свеж лимон и бергамот, омекотен с нотки на портокалово дърво, затоплен с успокояващ Soothing Guaiac дърво, и зрънца от тонка.

Основни нотки: лимон, бергамот и подчертано средиземноморски аромат.

 

5. Acqua Di Gio Pour Homme by Giorgio Armani Стил: Откровен. Модерен. Мъжествен.

Този парфюм има решително мъжки аромат, роден от морето, слънцето, земята, и морския бриз на средиземноморски остров. Това е най-продаваният мъжки парфюм в Съединените щати.Откровен, благоухаен и дървесен в същността си „Аква“ Di Gio Pour Homme е съвременния израз на мъжественост, обгърнат в аурата на морски нотки, плодове, билки и гори.

С лекия си и свеж аромат, той е идеален за летните дни.  Съдържа: мирис на море, мандарина, бергамот, горчив портокал, латинка, жасмин, амбра, пачули.

Вижте и останалите най-продавани мъжки парфюми в света.