Забраняват испанското,италианското и английското първенство

8
Добави коментар
devilx
devilx

Забраняват испанското,италианското и английското първенство

Шефовете на елитните ни клубове, които имаха вчера среща по проблемите с парите от тв права, са приели единодушно предложението да влязат в битка с… Висшата лига на Англия, пише “7 дни спорт”.

В новата програмна схема на телевизиите, показващи нашето първенство, количествените натрупвания на срещи от елита ще отстъпят място на качеството. Така в един кръг ще се показват 3, максимум до 4 двубоя директно.

Останалите ще се играят в един часови пояс в събота. Целта е да се удари по английското, немското и италианското първенство, които се показват у нас по други телевизии. Въпросните медии нямат право да излъчват какъвто и да е футбол два часа преди началото, та чак до два часа след края на часовия пояс, в който се показват двубои от родния шампионат.

Така например, ако Ринг.бг направи студио в събота и показва от 18 часа в него всичко най-интересно, случващо се, да речем, на срещите Калиакра – Академик, Видима Раковски – Миньор, Сливен – Берое и Локо (Сф) – Пирин, нито една друга телевизия няма прова да излъчва футболни мачове от 16 до 22 часа. Босовете са имали среща и с представители на СЕМ, които са потвърдили, че ще вземат страната на българското.

You can leave a response, or trackback from your own site.