Жената с най-големите гърди в света се бори за живота си

208
Добави коментар
prosto
prosto

сряда, 14 юли 2010 г. 18:00 ч.

Жената с най-големите гърди в света претърпя спешна животоспасяваща операция след възпаление, причинено от имплантите съдържащи цял галон силикон.

Топ моделът Шийла Хърши, която има най-голям бюст в света, се бори за живота си.

Наскоро тя претърпя поредната операция за увеличаване на гърдите, независимо от факта, че мерките й са 38ККК, което е невиждан досега размер.

Блондинката, живееща в Хюстън, Тексас, претърпя усложнения след операцията, която затрудни дишането й и я прикова на легло, пише „Сън”.

Вчера лекарите на 30-годишната бразилка й направиха друга хирургическа манипулация, която включваше премахване на имплантите, а дори съществуваше опасност да остане без собствените си гърди.

Досега Шийла си е направила повече от 30 операции за уголемяване на бюста, които са й стрували 40 000 лири.

А имплантите й съдържат цял галон силикон. Хирургът на Шийла е притеснен, че инфекцията може да премине в кръвта й и да застраши живота й.

Шийла Хърши е омъжена и има едно дете. Владее цели пет езика

– португалски, испански, италиански, китайски и английски. Манията й по силикона започва, докато изживява бурна любов с британец. Той плащал за операциите на блондинката, но спрял след лекарското предупреждение за опасност за здравето и живота на жената.

Гърдите на Шийла бяха обявени за най-големи в света от бразилския еквивалент на книгата за рекорди на Гинес.