И с т и н а т а _ Д н е с: Масло от Чаено дърво лекува рак на кожата, изгаряния и сърбеж – Чаевец

69
Добави коментар

чаевец, чаево дърво, Маслото от чаено дърво натурално лекарстволекува, цена, как да си набавя, купя
Чаено Дърво: Чаевец
Чудодейно действие на маслото от чаено дърво. Едно от най-ефективните антисептични и бактерицидни етерични масла.

Задължителна част от домашната аптечка за „първа помощ“:
чаево дърво, Маслото от чаено дърво да
Широко приложение на Млечния конкрет с масло от чаено дърво (Чаевец) на д-р Фьорстер. Германски продукт с много високо качество и невероятно ниска цена.

Учени установиха, че маслото от Чаено дърво лекува рак на кожата. При експеримент с мишки ефекта е отбелязан още същия ден и за три дни ракът на кожата е бил напълно излекуван.

Чаеното дърво се знае, че подобрява цялостно имунната система. Маслото лекува брадавици, изгаряния, сърбеж, алергии… облекчава болката, предотвратява по-нататъшното развитие

– за третиране на проблематична кожа (акне, ранички, абцеси, дерматит и кожни алергии)
– за третиране на гъбични заболявания по кожата
– при вагинални възпаления (за интимните части)
– за вируси и херпеси по устните, лицето и гениталите
– за премахване на малки брадавици
– при изгаряния
– при ухапвания от насекоми (или за да не те хапят) чаец, чаево дърво, Маслото от чаено дърво натурално лекарстволекува,

Купите си Чаевец:
Тел: 0878-197028
skype: lenka.marianov
[email protected]Цена на Масло от Чаено дърво
. 9 лв.
– 50 мл. опаковка29.50 лв.
– 200 мл. опаковка*Малки от 3 лв не се изпращат по пощата
Свойства
Маслото от чаеното дърво е силен антисептик. То е 8 пъти по-силно от карболовата киселина и 12 пъти от фенола. Има бактерицидни, противогъбични, противовирусни и имуностимулиращи свойства.

Използва се при терапия срещу патогенни микроорганизми като Staphylococcus. Активен е срещу 6 вида от този микроорганизъм, aureus, erider-midis, pneumoniae, faecalis. Действа и срещу Propionibacterium acnes, Beta haemolytic streptococcus, Klebsiella pheuraoniac, Citrobacter spp., Shigella sonnei, Proteus mirabolis, Legioneila spp., Pseudomonas aeriginosa, Candida albicans и др. То убива изброените микроорганизми и едновременно с това усилва имунната система.

Ефективно е и при простудни заболявания, заради успокоителния и отхрачващ ефект, прочиства дихателните пътища от секрети и облекчава състоянието на болния.

Чаеното масло е подходящо средство за терапия на рани, ухапвания, загноявания и изгаряния, тъй като има дезинфектиращи свойства. Спомага и бързото възстановяване на кожата и оздравяване на раните. Има ефект дори при паразити по кожата – въшки и краста.

Преди да пристъпите към употреба на маслото е необходимо да се тествате за поносимост към него. Може да капнете няколко капки на вътрешната страна на китката и да ги оставите втрити за един час. Дори в случай, че се появи леко зачервяване или парене на кожата, можете да го използвате. Алергична реакция може да се наблюдава само по изключение.

Маслото от чаено дърво се използва в лечебни препарати за всички видове заболявания на дихателната система като настинки, остри респиранторни заболявания, вирусни заболявания, ларингити и тонзилити, както и при всички заболявания на устната кухина – гингивити, пародонтоза, болка в зъбите.

Добавя се във всички видове козметични средства – кремове, лосиони, шампоани, гелове и емулсии. Маслото ефективно отстранява пърхота. Използва се за туширане на козметични дефекти по кожата като мазоли, брадавици, акне.

Действа и на психиката – успокоява, намалява напрежението и тревожността, подобрява работоспособността и благоприятства за концентрация на вниманието.

Как се прилага маслото от чаено дърво?

Ароматична лампа – 5 капки от маслото са достатъчни, за да променят ефира в помещението. Може да комбинирате с масло от лимон, лавандула, бергамот и мушкато.
Ароматичен медальон – достатъчни са 1-2 капки на него.
Вана – във водата се слагат 8-10 капки. Наслаждавайте се на ваната минимум 10 минути.
Инхалации – можете да пръснете няколко капки от маслото върху възглавницата си, както и на носна кърпичка, която от време на време да миришете. Парна инхалация с масло от чаено дърво може да си направите като прибавите 5 капки от него в вряща вода. След снемане от огъня, главата се покрива с кърпа, парите се дишат 5-10 минути.
Компреси – във водата се слага масло, мокри се тензух, който след това се налага върху засегнатото място.
За масаж – концентрацията на маслото трябва да бъде 2-3 %, най-много до 5 %. Затова към 100 мл в основата се слагат 50 капки от маслото от чаено дърво.
В чист вид маслото се нанася с върха на пръстите или с пръчица (клечка за уши). В такъв вид се използва при акне и херпес.
Изплакване на устата – на 200 мл топла кипната вода се слагат 5-10 капки от маслото на чаеното дърво. Този разтвор е подходящ за изплакване на устата и гаргара при заболявания на устната кухина и дихателните пътища или при лош дъх от устата.
Противопоказания
Не съществуват противопоказания за употреба на маслото от чаено дърво.
чаевец, чаево дърво, Маслото от чаено дърво натурално лекарстволекува, цена, как да си набавя, купя
ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО
• едно от най-важните антисептични и бактерицидни етерични масла
• със силно антибактериално действие върху три групи микроорганизми – бактерии, гъбички и вируси
• притежава подчертани противовъзпалителни свойства (предотвратява и отстранява инфекциите, възпаленията и акнето), има широкоспектърен антимикробен ефект
• силен имуностимулатор, подпомагащ организма в борбата срещу различни заболявания
ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ НА МЛЕЧНИЯ КОНКРЕТ С МАСЛО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО
• за третиране на проблематична кожа – решава проблемите с акнето, малките ранички и абсцеси
• за третиране на различни форми на дерматит и кожни алергии
• третиране на гъбични заболявания по кожата
• подходящ за грижи за интимните части (при вагинални възпаления)
• за третиране на вируса на херпеса (устните, лицето, гениталиите) – облекчава болката, предотвратява по-нататъшното му развитие
• третиране на малки брадавици
• облекчава последиците от изгаряния (физически източници на топлина и слънце)
• действа отблъскващо на насекомите и облекчава последиците от техните ухапвания
Чаеното дърво представлява австралийски храст или ниско дърво с игловидни листа и нежни белезникаво-жълти или виолетови цветове. Маслото от него е “зеленото злато” на Австралия и се получава чрез дестилация на водна пара: от около 1 тон листа се получават 10 литра масло. Етеричното масло от чаено дърво е популярно в ароматерапията и е съставна част на много и различни ароматерапевтични, съответно козметични препарати. Днес то е едно от най-важните антисептични и бактерицидни етерични масла.Коренното население на Австралия от столетия са използвали листата на чаеното дърво за различни лечебни процедури – за лекуване на рани, ухапвания от насекоми и различни инфекции. Приложението на това ценно етерично масло в модерната медицина води
началото си от 1925 година, но едва от 1976 насам започва дестилирането му в по-големи количества за търговски цели. Благодарение на доброто му биологично действие то се използва при третирането на редица здравни проблеми.
АНТИСЕПТИЧНО ДЕЙСТВИЕ НА МЛЕЧНИЯ КОНКРЕТ С МАСЛО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО

Dr. Förster е разработил идеалната комбинация – смес от млечен конкрет и етерично масло от чаено дърво. Тя притежава характерен билков аромат, не съдържа консерванти и е подходяща за грижи и защита на всички типове кожа. Маслото е предвидено за третиране на проблематична и нечиста кожа. На първо място са проблемите с акне и малките пъпчици. Следват другите увреждания по кожата и абсцесите, съответно раничките по кожата. Със своето антисептично действие чаеното масло предотвратява развитието на микроорганизмите и възпаленията в резултат от тяхното действие. Различните форми на дерматит – възпалителните процеси по кожата, дори и тези от типа на алергиите, реагират позитивно на чаеното масло. Това масло може да се прилага вместо антибиотични унгвенти.

Вирусите на херпеса предизвикват сериозни проблеми – става дума за неприятните малки мехурчета, появяващи се върху устните или лицето, съответно върху други кожни участъци, включително и върху гениталиите. В някои случаи третирането на различни малки брадавици с масло от чаено дърво води до успешни резултати при упорито мазане. С маслото се третират и изгаряния (от физически
източници на топлина и от слънце). Моменталното намаляване на болката, както и антисептичното му действие облекчават неприятните усещания, свързани с изгарянията (болка, горене, зачервяване, поява на малки мехурчета…).
Ухапванията от насекоми, предизвикващи сърбеж и зачервяване върху кожата са друг неприятен проблем, който също се повлиява добре с маслото от чаено дърво. От една страна то действа отблъскващо – репелентно върху насекомите, а от друга страна премахва сърбежа и болката.

чаевец, чаево дърво, Маслото от чаено дърво натурално лекарстволекува, цена, как да си наба