Професионално почистване на домове и офиси

2
Добави коментар
thunder_go
thunder_go

Професионалното почистване по домове и офиси на запад от България (дори в някои случаи и на изток – Япония и Китай) отдавна се е наложило като сериозен бизнес. За последните години и в нашата страна набира все по-голяма скорост и се предлага от все повече фирми. Много по-малко средства ще изразходим ако се доверим на една професионална фирма за почистване на домове, отколкото да да загубим цял ден работа, нерви и пари за необходимите препарати. Вероятно би излязло една идея по-скъпо, но ефекта би бил по-добър (без да засягам българската домакиня). Поне два-три пъти в годината си струва да се направи цялосто почистване на дома. Да не говорим ако е текъл някакъв ремонт и всичко е с главата надолу.

Фирмите за почистване на офиси и домове разполагат с необходимата техника и екологично чисти миещи препарати, които от една страна са гаранция за добре свършена работа. За почистването на офиси е голям проблем, особено ако офиса е на малка фирма и не могат да си позволят лична чистачка. Да не говорим ако офиса разполага с ламинат или паркет, при който е необходимо да се шлайфа и полира на определено време.

Повечето фирми за почистване предлагат и абонаментна поддръжка, при която цените са два-три пъти по-ниски от стандартните, а за един офис това би било много добра инвестиция.