Фитнес от Джесика Бийл

5
Добави коментар
tereza1
tereza1

Джесика Бийл е абсолютна фитнес маниачка. Тренира редовно и усилено, но така, че да запази неподправените си сексапил и женственост. Фитнес режимът на Джесика Бийл.

 

Джесика Бийл постигна чудеса с фигурата си за филма “Blade Trinity” през 2004 година. Специално за него тя свали 5 кг, сдоби се със слаби и стегнати бедра, добре оформено дупе и тонизирана мускулатура на ръцете, без да губи от своята женственост. Но по-впечатляващото е, че Джесика Бийл не само успя да запази фигурата си, но и да постигне още по-голямо съвършенство.

Джесика Бийл тренира по програма, изготвена от звездния фитнес инструктор Джейсън Уолш. Актрисата тренира по 1 час 6 пъти седмично – 3 дни кардио тренировки и 3 дни силови.

Освен това тя обича да тича на открито, да практикува бойни изкуства и кикбокс. Тренира и с медицинска топка.

Кардио тренировки на Джесика Бийл

 

 

Започва с 5-минутна загрявка на бягащата пътека, последвана от 3 до 5 минути лек стречинг.

 

Прави и по 6 спринта на интервали – 2 по 200 метра, 2 по 150 метра и 2 по 100 метра. Така изгаря повече мазнини и предпазва тялото си от това да привикне към “статичните” кардио тренировки във фитнеса. 
За стречинг на бедрената и седалищната мускулатура изпълнява напади – от 8 до 10 повторения с всеки крак. Джесика Бийл скача от 20 стълби на 3 скока, но признава, че упражнението е много трудно и й причинява тежка мускулна треска на краката.
Амбициозната фитнес маниачка прави и скокове от клек, по 12 повторения.

Силови тренировки на Джесика Бийл

Джесика Бийл променя силовите си упражнения всяка седмица. Понякога се фокусира върху една част от тялото като раменете, например. Друг път тернира едновременно противоположни части на тялото като гръден кош и гръб, бицепси и трицепси, квадрицепси и прасци.

Джесика Бийл набляга на леките тежести с повече повторения, за да изгаря повече мазнини, а не да трупа мускулна маса.

За трениране на коремната мускулатура Джесика Бийл не е почитателка на упражненията с повдигане на краката, но фитнес треньорът й ги налага. Прави също и коремни преси.

Разбира се, тази натоварена фитнес програма предполага балансирано хранително меню.

Джесика Бийл най-често се храни по следния диетичен план:

Закуска: 1 чаша овесени ядки с шепа дребни плодове или овесени ядки с нарязана ябълка и канела; 1 бъркано яйце + 3 белтъка за задоволяване на нуждата от протеини

Втора закуска: 1 препечена филийка пълнозърнест хляб с бадемово масло (изключителен източникс на протеини) и кръгчета банан

Обяд: витаминозна салата от спанак, аспержи и броколи, подправена с лимон и зехтин; 150 г варено или печено пилешко месо

Следобедна закуска: 1 банан или ябълка и една шепа бадеми

Вечеря: 300 г печена или варена риба с гарнитура от зеленчуци по избор и половин чаша ориз Басмати; няколко парчета натурален шоколад

22.07.2010/Биляна Божилова