Как да се облечем подходящо, ако сме гости на сватба?

5
Добави коментар

Не е лесно да се избере подходящ тоалет за сватба. Едва ли искате да се облечете така, че да засенчвате булката, но пък трябва хем да сте шик, хем да мислите за практичната страна на облеклото – т.е. да можете и занапред да носите новите си дрешки.

Днес ви предлагам 2 модела рокли, с които да блеснете не само на сватба, но и на всяко парти, дискотека, нощен клуб или пиано бар.

Този модел рокля с бюстие е винаги актуален на всяко събитие. Обсипана с пайети, ще изглеждате като звезда. Предложеният модел елегантно следва извивките на тялото ви и ви придава индивидуално излъчване и стил. Освен това цената и е повече от приемлива – само 39 лв!

Модерната лилава рокля е наистина изкусителна! Имитира кожа и е в най-актуалният цвят на сезона на сватбите. Цената и е дори още по-добра – само 35 лв, а ефекта е УАУ! Освен това прибавя нотка романтика, намеквайки за стила на Мерлин Монро.

За да завършим цялостното ви излъчване, препоръчвам нежно бижу. Както знаете, отдавна вече не е модерно да се накичвате като коледна елха, така че добавянето към тоалета ви само на една гривна Swarovski е напълно достатъчно! Това е моят избор на гривни, всяка от които се съчетава перфектно с препоръчаните рокли. Цените им варират от 30 до 200 лева и всеки може да открие най-подходящата за себе си, а качеството е гарантирано:

(Снимките се отварят в нов прозорец.)

Like this:

Like Зареждане…

Related