Светлана: Попето ме караше да го хваля колко е добър в леглото

324
Добави коментар
Iva_Blife
Iva_Blife

понеделник, 26 юли 2010 г. 15:16 ч.

Мис Плейбой Светлана Василева реши да разкрие част от интимните си тайни, които никога не е искала да стават публично достояние. Изказването на Ивелин Попов я принуди!

Какво да кажа: „Просто гроздето е кисело…“

Красавицата се почувства повече от засегната от простоватото изказване на футболиста („Бриана е като „Мерцедес S classa“, а Светлана като „Запорожец“):

„Със своето изказване Ивелин Попов показва, че не е джентълмен и че всеобщото мнение за футболистите, че са тъпи и прости момчета, не е  случайно!“

На автомобилното сравнение между настоящата му приятелка Бриана и Светлана, миската отговаря така:

„След като ме сравнява със запорожец, той е раздрънкана каруца!“

Истината не може да остане скрита. Василева признава: „Той ми се обаждаше да ме кара по интервюта да говоря само хубави неща за него и да го хваля колко е добър в леглото, а той всъщност… за нищо не става!“

Изглежда сексуалните отношения между двамата са една от причините за раздялата им. Всички знаем, че куче, което лае не хапе – поговорката май важи и за мъжете – мачо, който много се хвали, не важи.

Светла допълни: „Знам кой е най-надерения българин. Не е футболист, но ще го запазя в тайна.“ По думите й може да сте сигурни, че това не е Ивелин Попов.