Бутон за споделяне в социални мрежи (share button) сподели ме

11
Добави коментар
stdio
stdio

Какво е бутон за споделяне

SpodeliMe е бутон за споделяне в социални мрежи, който може да поставите на всяка една страница от вашия сайт. Трафикът в Интернет се организира главно от социалните мрежи, което ще е тенденция и в бъдеще. Този бутон дава възможност на потребителите ви лесно да споделят връзки към вашето съдържание в техните профили по социалните мрежи. Освен трафик, един такъв бутон носи още ползи, като SEO и таргетирани посетители. Бутонът спестява много усилия на читателите ви при споделяне на връзки и съдържание.

Ето как изглежда: (може да го изпробвате)

бутон за сайт

Инсталацията е лесна – просто копирайте и поставете следващия код на желана от вас страница. По стандарт този код се поставя в края на всяка една публикация, но може да се постави успешно и още в началото й. Някои предпочитат да поставят бутона директно в sidebar-а (страничното меню) на сайта. Няма ограничения. Кодът може да се повтаря в рамките на една страница, но ще споделя текущата страница.

Код на бутона:

<a href=“http://spodelime.com/“ class=“spodelime“>бутон за сайт</a>
<script src=“//spodelime.com/sm.js“ async></script>

За притежателите на блогове разработихме бутон за споделяне за WordPress под формата на разширение, което автоматично добавя бутона SpodeliMe в края на всяка публикация. На посочения адрес има инструкции за инсталация.

Избор на изображение:

Имате възможност да смените изображението на бутона с такова по избор, за да съответства на вашия дизайн. За целта трябва да се добави допълнителен информационен атрибут data-image към <a> тага на кода, в който се задава абсолютен URL адрес към желаното от вас изображение.

Пример: <a href=“http://spodelime.com/“ class=“spodelime“ data-image=“http://spodelime.com/buttons/2.png“>бутони за споделяне</a>

Отзиви:
Удобен и изключително полезен инструмент. С този бутон ние (и читателите ни) по-лесно и по-бързо можем да споделяме статиите от блога за диети и отслабване в най-популярните социални мрежи в България. Задължителен за всеки блог.

Използваме бутона за споделяне в нашия фирмен блог от няколко месеца и сме доволни. Най-малкото за нас е по-удобно да споделяме всяка една публикация по социалните мрежи. Лесно е, само с един клик.

Благодарение на бутона за споделяне запознахме повече читатели с нашите услуги по почистване. Фирменият ни блог се превърна в един от най-четените и полезни ресурси по темата. Това означава за нас – нови потенциални клиенти. Препоръчваме на всяка фирма, която има собствен блог да добави SpodeliMe бутон.

Откакто използваме бутона забелязваме, че има хора, които наистина споделят наши статии по социални мрежи. Това донася и повече трафик на основния ни сайт за кърти чисти извозва услуги.