Животът е по-интересен от всеки роман! - Смешните истории за живота в татковината ни. . . и не само там. Такъв какъвто е!

Животът е по-интересен от всеки роман! - Смешните истории за живота в татковината ни. . . и не само там. Такъв какъвто е!

Постинги в блога

Днеска си мисля за всичките тези предавания, които се извъртяха по Нова Година. Нали се сещате - събитията от изминалите 12 месеца, кой умрял, кой се родил, най-смешен видео клип, най-велик спортист, политик и т.н. и т.н. Целият този филм съм го гледал. Няколко пъти. Да не кажа няколко десетки пъти. Барабар с рекламите за най-бялото пране и най-чистия тоалет. И затова вече не може да ме изненада. Всичко се е превърнало в рутина. Това да ходим на работа, която не ни харесва, да пазаруваме боклуци, които не ни трябват, да казваме на човека до нас, че го обичаме, но всъщност да не ни пука за него. Както и това да сме добри по Коледа, а след Нова Година пак да почнем да се цакаме един друг. Нова Година - Нов Късмет! Ден след ден с рутината мечтите изчезват. Или може би само при мен е така? Виж секретарката преди Коледа мечтаеше за лачени ботуши. А шефа напоследък се е размечтал за яхта. И все пак, когато спрем да вярваме в мечтите не...
Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност