Събор на плеймейтки, плейбойки, фолк певици и миски в

245
Добави коментар
Iva_Blife
Iva_Blife

понеделник, 2 авг 2010 г. 12:47 ч.

Това лято „Час пик“ се превърна в сборен център на много от известните и популярни личности в България.

Обичайни посетители на мащабната дискотека вече можем да наричаме Галена, придружена от половинката си Галин, откритието на Пайнер Цветелина Янева и нежната стража на BLife Светлана Василева, в компанията на приятелката си Никол.

Този път обаче на същото това място бяха избрали да се позабавляват и Мис България  98’ Наталия Гуркова и Мис Силикон – Катрин Вачева. Купонът нямаше да е пълен без любимите за едни и не толкова любими за други тризначки – Вяра, Надежда и Любов. След като преди време те обявиха, че вече се стараят да не си приличат толкoва и се движат в различни компании, изглежда сега сестрите са се събрали, за дa направят заедно  тен на Слънчев бряг.

И за да е пълен подборът на руси познайнички, на мястото на събитието се появи и Златка Райкова. През деня на плажа тя беше засечена в ослепителен „златен“ бански. Близки до нея приятелки споделят, че въпреки слуховете,  плеймейтката не се е разделила с приятеля си Павел и те продължават да са заедно. Явно обаче Павел не желае показност и затова Златка често е засичана сама на плажа и по заведения. Все пак двамата са се веселили в компания в заведение в Несебър.