Как да се отървем от досадните гъбички по краката?

8
Добави коментар
sscarfacee
sscarfacee

Как да се отървем от досадните гъбички по краката?

Лято е! През този сезон сме най-добре разположени да прихванем така наречените гъбички по краката, които са изключително неприятен проблем, както здравословен, така и естетически. Гъбичките може да ги хванем навсякъде без да разберем „от къде ни е дошло“ – в сауната, на градския басейн, в солариума, в спортната зала. Тук е мястото да дадем и един съвет на младите момичета, които си разменят дрехи с приятелки. Не го правете, защото гъбичките се намират в обувките на някоя заразена приятелка, в дрехите и в чехлите.

Статистиката сочи, че всеки втори българин страда от това заболяване. В най-рисковата група обаче попадат хора с ендокринни и съдови заболявания.

Гъбичките по краката могат да бъдат различни. Затова най-добре да се посъветвате с личния лекар, който ще ви насочи към специалист по кожни болести. Не подценявайте проблема!

И все пак най-разпространените гъбички по краката са гъбичките по ноктите (онихомикоза). Един от най-изпитаните народни методи за премахване на гъбичките е обикновения ябълков оцет. Но за да се излекувате с народна рецепта се иска да сте упорити и постоянни. Минимум 3 месеца всяка вечер поставайте краката си в оцет и резултатите са наистина много добри.

Чудеса.нет препоръчва и: