Изберете най-подходящата подова настилка за спалнята

62
Добави коментар
lucynda
lucynda

05.08.2010 г.

Изберете най-подходящата подова настилка, която да се съчетае с общата цветова гама на спалнята. Създайте ярък контраст с останалите елементи или оставете подовата настилка да бъде ненатрапчив фон за мебелите и аксесоарите в спалнята.

Луксозна спалня с леопардова подова настилка

Прекрасната горна дъска на леглото безспорно е акцент в тази спалня. Цветовете на стаята са по-бледи, за сметка на което комбинацията от шарки изпъква на преден план. Мокетът с леопардова окраска и тапицерията с флорални елементи върху горната дъска на пръв поглед са неочаквана комбинация, но общото излъчване на стаята внушава спокойствие и естественост.

Безоблачни сънища

Превърнете спалнята в свое убежище, използвайки бродирани чаршафи върху ъгловото тапицирано легло. Добавете малко изящност, съчетавайки го със светъл вълнен килим.

Ярки цветове в детската стая

Може би обичате ярките цветове, но не се сигурни как да ги използвате – детската стая е идеалното място за по-смелите цветови решения. Ивиците, монолитните цветове и шарките в розово и лимонено-зелено се смесват с ярките оранжеви и жълти цветове в тази детска стая. А леопардовата подова настилка внася допълнителен колорит.

Спалня с бродерии

Разкрасете обикновените бели кувертюри, чаршафи и калъфки за възглавници с бродерия, която придава графично оформление на елементите, подчертавайки тяхната форма.  Драпериите и завесите пък внасят настроение в тази семпла и комфортна спалня.

Уют и очарование

Комбинирайте класически цветове – сиво, бледо розово и бяло, с богати пурпурночервени тонове, за да получите изискан дизайн. Съчетайте ги с мебели в ярко оранжево, за да внесете съвременен привкус.

Изискан микс от орнаменти

В тази спалня скулптурните орнаменти върху горната дъска на леглото заемат централно място в интериора, заедно с архитектурните елементи и вградените рафтчета, които служат като нощна масичка. Сгъваемите масички до леглата предоставят допълнително място за необходимите аксесоари или могат да служат като поставки за декоративни растения.

Приказна атмосфера

Създайте за своята дъщеря стая за сънища със своеобразни елементи и класическо очарование. Розовите детайли се открояват на фона на нежните жълтозелени стени и килима в сходен нюанс, създавайки вълшебна атмосфера за Вашата принцеса.