Модерни цветове есен-зима 2010-2011 – Хубава жена

11
Добави коментар

Както в природата, така и в гардероба ни, с настъпването на есента цветовете на лятото ще отстъпят мястото си на есенните багри.
Дизайнерите вече представиха колекциите си за новия сезон. Нека погледнем какви цветове са модерни за есен-зима 2010-2011

Започваме с вечната класика:

Черно:
Безспорно най-елегантният цвят, подходящ за всякакви дрехи и всякакви поводи.
И през новия сезон черното присъства масово в колекциите на дизайнерите:

Бяло:
Елегантното бяло прибавя свежест и финес в есенните колекции.
За новия сезон много от дизайнерите показаха интересни предложения в бяло: връхни дрехи, ежедневни облекла и вечерни тоалети:

Червено:
Ако искате да привлечете вниманието, червеното е вашият цвят. Жена облечена в червено няма как да остане незабелязана.
За разлика от предишния есенно-зимен сезон за есен-зима 2010-2011 червеното е по-ярко.
В новите колекции дизайнерите показаха страхотни секси рокли в аленочервено и доматеночервено:

Продължаваме с най-масовите цветове за новия сезон:

Бежово:
За новия сезон бежовото е модна тенденция. Видяхме го в почти всички колекции.
Това е един чудесен цвят, който лесно може да се комбинира с останалите.
За есен-зима 2010-2011 виждаме бежово в пълната му гама:

Сиво:В пълен синхрон с мрачните есенни дни универсалното сиво е идеално за ежедневието.Като оставим настрана този факт, сивото е чудесен цвят, подходящ както за деловите дами, така и за всякакво ежедневно облекло – рокли, панталони, поли, плетива:В новите колекции виждаме всички нюанси на сивото:

Следващите няколко цвята не присъстват масово в колекциите за новия сезон, за това пък са красиви, свежи и интересни:

Синьо: Летния тюркоаз отстъпва място си на наситеното синьо през новия сезон. В колекциите дизайнерите показаха както коктейлни рокли в синьо, така и връхни облекла и ежедневни дрехи:

Розово: Ако ви дотегне меланхолията на есента една ярко розова дреха би внесла настроение в ежедневието ви. Розовото през новия сезон е ярко и наситено:

Жълто: Жълтото е един интересен цвят, подходящ за онези от вас, които обичат да експериментират. За новия сезон дизайнерите показаха различни нюанси на жълтото: светложълто, меденожълто и жълто с цвят на горчица:

Оранжево: Коралово оранжевото от лятото ще ни съпътства и през новия сезон, въпреки че някои от дизайнерите показаха оранжево и в по-наситените му нюанси:

И накрая два типично есенни цвята:

Кафяво: Един чудесен цвят, който задължително трябва да присъства в есенно-зимния ви гардероб. Кафявото през новия сезон е представено в пълната му гама. Дизайнерите показаха палта и якета в тъмнокафяво, костюми в шоколадово кафяво, плетива и ежедневни дрехи в кафяво-жълто и т.н.

Зелено: През новия сезон зеленото е представено в по-тъмната му гама. В колекциите виждаме дрехи в тъмнозелено, тютюнево зелено, зелено-кафяво и др. както и в комбинация с по-ярките багри на есента:

Това са модерните цветове за новия сезон, остава само да изберем с кой от тях да обновим гардероба си.

С останалите модни тенденции за есен-зима 2010-2011 ще се запознаем в поредица от бъдещи теми, с което Хубава Жена се надява да остане вашият любим моден гид.

Вижте още: Модни тенденции есен-зима 2010-2011: Модни стилове Модни тенденции есен-зима 2010-2011: модерни дрехи и модни акценти Модни тенденции за обувки есен-зима 2010-2011 Модерна височина на тока и подметката

Вижте още теми: МОДА есен-зима 2010-2011 НОВО: Модерни цветове есен-зима 2011-2012