Летисия Каста спи в Гранда 3626

3
Добави коментар
Venishka
Venishka

Летисия Каста спи в Гранда

08.08.2010 20:39 | Култура

Летисия Каста се появи в екзотичен тоалет на тазгодишните “Сезари”, но не за да получи, а за да връчи награда.
Снимка АФП

Световноизвестният супермодел Летисия Каста вече трети ден почти не излиза от стаята си в столичния грандхотел “София”, тъй като учи усилено репликите си в новия филм на режисьора Камен Калев (“Източни пиеси”).

Френската звезда, която ще изпълнява главната роля в лентата с работно заглавие “Островът”, пристигна в петък от Париж и ще остане тук 2 месеца.

Засега тя не проявявала особени капризи, искала да се концентрира основно върху работата и не желаела да дава интервюта, докато не се запознае с обстановката, твърдят от екипа.

След снимките в София “Островът” ще се прехвърли на истински остров – Св. Анастасия (бивш Болшевик). По пътя до морето и обратно гостенката ще се вози в луксозно бяло BMW.

Каста може би ще вземе все пак няколко почивни дни, за да отскочи до дома си, където я чака дъщеричката Атина. Най-малкото дете на актрисата (от общо три) навършва годинка на 30 август.

Френската красавица ще се покаже за първи път пред българска публика утре, когато започват снимките й. Първата сцена ще бъде запечатана на столичния площад “Журналист”. Французойката ще си партнира с Бойка Велкова и Руси Чанев.

Летисия Каста има зад гърба си над 10 филмови и няколко театрални роли. По-богата е манекенската й кариера като рекламно лице на Жан-Пол Готие, Ив Сен Лоран, Шанел, Живанши, Ралф Лорън.

През 2000 г. тя е избрана за модел на Мариана, символ на Френската република, чиито бюстове красят учрежденията във Франция.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти