Слави изгони Иво Сиромахов от шоуто

14
Добави коментар
prosto
prosto

сряда, 18 авг 2010 г. 09:54 ч.

Причината за внезапния раздор между Сиромахов и Трифонов е класацията на най-дразнещите българи.

Иво Сиромахов е бил уволнен от Слави Трифонов след жесток скандал между двамата. Преди да тръгне за САЩ, Дългия е заявил на сценариста, че от 1-ви септември няма да разчита на него.

Причината за внезапния раздор между Сиромахов и Трифонов е класацията на най-дразнещите българи, публикувана в списание „Maxim“, чиито екип се оглавява от Иво, пише „Шоу“. Без да му пука, сценаристът на Слави огласил реалните данни на проведената сред читателите анкета. А те гласят, че Дългия е най-неприятният вип-тип.

Трифонов буквално побеснял, когато видял списанието, и обвинил сценариста за това, че не е взел мерки да спре излагацията, позоряща имиджа му. Шоуменът счел цялата история за предателство, а, както знаем, той не прощава, когато най-верните му хора да му забиват нож в гърба. Сиромахов обяснил на Слави, че нямало как да промени фактите, пък и в случая всичко било на шега.

Въпреки това, сценаристът се извинил на Дългия, но той бил непреклонен. „Шега?! Най-верният ми човек да ме обяви за най-мразения и дразнещ българин! Търси си нова работа!“ – били последните му думи.

Иво се надява, че до 2-3 седмици на гологлавия ще му мине и скандалът ще остане в историята. Ако това обаче не се случи, което е по-вероятно, Сиромахов може да стане част от „Комиците“ или „Нека говорят с Росен Петров“, които със сигурност ще искат да го привлекат в екипите си и така още повече да вбесят Трифонов.