Logitech Wireless Combo MK520 – комплект безжична мишка и клавиатура за още по-комфортно писане – Pixel Media

6
Добави коментар
Nefertitis
Nefertitis

Logitech Wireless Combo MK520 – комплект безжична мишка и клавиатура за още по-комфортно писане

18 август 2010, 15:41

Комплектът от безжична клавиатура и лазерна мишка ще се появи на пазара още този месец на цена от порядъка на 120 лева

През последната седмица Logitech представи нов комплект безжична мишка и клавиатура Logitech Wireless Combo MK520 със стандартен размер за повече удобство и контрол при продължителна работа.

Клавиатурата в комплекта дава необходимото пространство за удобно писане, докато вдлъбнатите, нископрофилни клавиши с технологията Logitech Incurve keys „прегръщат” върховете на пръстите.

Клавиатурата е с живот на батерията от 3 години и също така включва one-touch медия контролери, които позволяват да се изключи звука на компютъра или да се пропусне следващата песен моментално, без да се използва мишката.

Лазерната мишка от комплекта Wireless Combo MK520 осигурява приятно усещане независимо дали се ползва с дясна или лява ръка благодарение на контурния си дизайн и странични части с меко гумено покритие. Тя има живот на батерията 1 година, а лазерът с отлични характеристики дава възможност за безпроблемно движение по всякакъв вид повърхности без стъкло или огледало.

Миниатюрният приемник Logitech Unifying е достатъчно малък, за да остане включен в лаптопа и да не се вади повече. Освен това лесно можете да добавите друга съвместима мишка, клавиатура или цифрова клавиатура, като си спестите неудобството на няколко USB приемника.

Unifying приемникът ползва Logitech Advanced 2.4 GHz безжична свързаност, като осигурява постоянна връзка без закъснения или загуби на сигнал в обхват до 10 метра.

Комплектът безжична мишка и клавиатура Logitech Wireless Combo MK520 се очаква на пазара в Европа в началото на август на препоръчителна цена от 60 евро (117 лева).

назад

предишна новина

следваща новина