Сервиз за пожарогасители | Ремонт и обслужване на пожарогасители

7
Добави коментар
ipotpal-ex
ipotpal-ex

Обслужване на пожарогасители: сервиз за проверка, поддръжка, ремонт на пожарогасители

– стендове за отваряне и затваряне на пожарогасители; – стендове за дозиране на пожарогасителния прах при пълнене на пожарогасителите; – стендове за пълнене на патрони с СО 2 (бутилки СО 2); – стендове за зареждане с транспортиращ газ на прахови пожарогасители, намиращи се под постоянно налягане; – стенд за хидравлични изпитания на съоръжения под налягане; – комплект инструментариум за всички видове пожарогасители; – поточна линия за сглобяване и зареждане на всички видове пожарогасители; – мобилен сервиз за проверка, ремонт и зареждане на всички видове пожарогасители.

Дружеството разполага с висококвалифициран персонал. Дейностите се ръководят от инженер със специалност “Противопожарна техника и безопасност”. Капацитетът за зареждане и ремонт е напълно достатъчен, за да може фирма “ПОЖАРНА ТЕХНИКА” ООД да изпълни в срок и качествено заявките на своите клиенти в цялата страна.

Фирма “ПОЖАРНА ТЕХНИКА” ООД  притежава РАЗРЕШЕНИЕ от НС”ПАБ”-МВР N 17/14.03.2006 г. за извършване на противопожарно обследване на обекти и подготовката им за пожарна защита.

Фирма “ПОЖАРНА ТЕХНИКА” ООД притежава свидетелство N 011/14.06.2006 г. от Национална браншова aсоциация “Пожарна и аварийна безопасност” за сервизно обслужване на носимии и возими пожарогасители.

Фирма „ПОЖАРНА ТЕХНИКА” ООД извършва хидравлично изпитване на всички видове бутилки, съгласно БДС ISO/IEC 17020:2005.

Фирма “ПОЖАРНА ТЕХНИКА” ООД прилага изискванията на БДС EN 3:2000, БДС ISO 11602-2:2003 „Защита срещу пожар. Носими и возими пожарогасители.Част 2: Контрол и техническо обслужване“, като декларира спазване изискванията за качество, сроковете за изпълнение и дадените гаранции.Пожарогасителите, преминали техническо обслужване се маркират със стикери на фирма  “ПОЖАРНА ТЕХНИКА” ООД и холограмен знак на Национална браншова асоциация “ПАБ.

Фирма “ПОЖАРНА ТЕХНИКА” ООД  дава едногодишна гаранция за извършената проверка, ремонт и зареждане.Обслужването се извършва с транспорт на фирма “ПОЖАРНА ТЕХНИКА” ООД и е за сметка на дружеството ни в рамките на град София.Повече за сервиз за пожарогасители.