Любовен хороскоп за деня

7
Добави коментар
user24
user24

четвъртък, 19 авг 2010 г. 11:39 ч.

Вашият любовен хороскоп за четвъртък.

ОВЕН

Партньорът ви е толкова контактен човек, че никак не е било трудно да  намери общ език дори с вас. Вече сте забелязали, че вие слушате  и  всичко е наред, но докато вие говорите, никой не ви слуша и винаги има  проблем. Направите ревизия на усещанията си за да установите, че дълбоко в  душата ви сте променени.

ТЕЛЕЦ Направили сте първата крачка по пътя на вашето сближаване. Избранникът  ви е чувствен човек сексът  по между ви напълно отговаря на вашите  представи за пълноценна физическа връзка. Все пак вие ще бъдете много  по-удовлетворени от вашето партньорство или брак. Ще почувствате дара  на любовта.

БЛИЗНАЦИ

Вие сте с толкова сходни вибрации, че с голяма вероятност мога да  твърдя: срещата ви ще се окаже съдбовна. Проблемите в периода на  ухажването идват от факта, че партньорът е бохем, докато вие имате  далеч по-малка склонност да се наслаждавате на живота. Но въпреки  това, се харесвате достатъчно.

РАК

Това, което липсва на партньора е търпението и покорството и този факт  ще направи невъзможен стремежа ви да се превъзпитате и да създадете  нови навици. Все пак привързаността към вас ще бъде достатъчно силна,  за да ви задържи заедно. В сексуалния акт ще се сливате естествено и  хармонично.

ЛЪВ

Предпоставките за успешна връзка и брак са на лице, така че ако  преценявате плюсовете и минусите от едно дълготрайно обвързване, моят  съвет е да си размените халките. Бракът винаги е едно изпитание, но с  този човек до себе си ще ви е по-лесно да преминете през  него. Невероятната ви способност за ред. ДЕВА

Партньорът ви е в състояние изцяло да посвети живота си на вас, но  струва ми се, вие се нуждаете от повече динамика и страст в  отношенията. Начинът, по-който двамата си представяте интимните  отношения е различен. Не забравяйте, че избранникът ви се нуждае от  отдушник за своите емоции.

ВЕЗНИ

Пак невъзможна любов. Ако останете заедно по-дълго време, силата на  магнитното привличане помежду ви ще намалее, защото ще се получи  естествен обмен между вашите качества и енергии. Положили сте    невероятни усилия да спечели сърцето на партньора. Сигурна съм, че не  е любов от пръв поглед. СКОРПИОН

Вие сте толкова добри приятели, че сигурно ще бъде чудесно, ако  станете любовници. Вероятно това е била последователността на фазите  във взаимоотношенията ви, макар че не е изключено и да сте се влюбили  от пръв поглед. Законът за привличането на противоположностите действа. СТРЕЛЕЦ

Това, което ще ви допадне най-много в характера на партньора ви е  щедростта му. Степента на физическото сливане помежду ви е в  качеството и количество напълно достатъчни, за да задоволят всичките  ви сексуални желания. Нищо друго не придава толкова сила и  самоувереност. Но въпреки това нещо ви липсва.

КОЗИРОГ

Много от дебелашките шеги на партньора , както и неговата непохватност  ще ви дразнят. С него ще прекарвате весело и забавно, но когато  отношенията ви се задълбочат и станат по-сериозни, ще се опита да  поддържа дистанцията помежду ви, а това никак няма да ви хареса и  често ще ви гневи.

ВОДОЛЕЙ

Колкото и добри любовници да сте, ще трябва дълго да се нагаждате един  към друг, докато стигнете до върха, защото всеки ще се опитва да  докаже нещо на другия. Ако се чудите, кого да обвините за това, то  може да излеете гнева си върху някой неутрален. И така ще е по-добре  за вас. РИБИ

Със сигурност ще преодолеете малко препятствие и заедно ще се отдадете  на безгрижен живот. Защото едва ли има двойка, която с такава лекота  преодолява проблемите, които сивотата на ежедневието носи със себе  си. Вие сте и много добри интимни партньори. Способни сте да превърнете  всеки делник в празник.

www.ivelinahristova.com