3 лесни упражнения за секси дупе

4
Добави коментар
Az-media.
Az-media.

Едва ли има жена, която да не бленува да има стегнато, секси дупе. Е, мисията не е невъзможна, стига да си намирате по 15-20 минути всеки ден и да изпълнявате тези прости упражнения. Наглед елементарни, именно те са начинът да стегнете задните части и да намалите целулита.

1. Клякане
Кляканията са стар, изпитан начин да изваете перфектно дупе. Приклякванията до земята стягат както седалищните мускули, така и бедрените. Може да ги правите сутрин, вечер, на обед, винаги, когато се сетите и по колкото пъти си пожелаете, докато не се уморите.

2. Полуклек с присядане
Разтворете широко краката и започнете да приклякате, все едно че ходите до тоалетна. На това ниво трябва да е дупето ви, като задържате 10 секунди.
Повторете 10-15 пъти. Всеки път може да увеличавате упражненията, стига да се чувствате добре и без голямо напрежение.
За да има ефект от упражненията, трябва да се стараете, да чувствате леко напрежение в мускулите. Но усетите ли болка, спрете за момент всякакви упражнения.

3. Бедрени ритници
Необходимо ви е да се намирате в стая с повече свободно пространство и да сте облечени в удобни панталони. Застанете на едно място и започнете да ритате във въздуха, като сменяте краката. Колкото по-бързи са киковете, толкова по-голям ще е ефектът. За допълнителен ефект, представете си, че имате мишена, която ритате. Така ритниците ще са устремени и стягането на мускулите ще е двойно. Ако просто си подритвате във въздуха, едва вдигайки крак, ефектът ще е нулев.

***
Водни упражнения за дупе и крака
Лесни фитнес упражнения за жени
Как да изгорим 100 калории за 15 минути