Хамали Попай на хоризонта

2
Добави коментар
bgtifo
bgtifo

Хамали Попай на хоризонта

Появатa на нашият екип за домът ви би изиграла една решаваща роля при формирането на правилният ви ремонт или преместване. Тежките и наложителни за всички ни товари са в нашата компетентност и ние знаем как да боравим с тях предлагайки високо качество.
Често ние Хамали Попай сме търсени за преместване на доста тежки неща тип ала пиана, сейфове и каси, рояли и други, с които може да се запознаете ако прегледате по-обстойно нашият персонален блог.

Ето и някои нови услуги предлагани от нас :

Преместване на билярдни маси

Доста билярд клубове сменят собствеността си, едно заради дискомфортът по задължително спазване на час за затваряне и другото чисто от по-добри оферти за наем на помещения.
Една билиярдна зала изисква особено внимание тъй като разполага с няколко маси дости широки и тежки, Хамали Попай вече имат опит и могат да помогнат на собствениците при желание, ние ще демонтираме масите и ще ги пренесем там където желаете.

Транспорт и пренос на строителни материали

Много от вас пожелаха точно ние да се заемем с преносът на строителни материали едни за вила други за апартамент и тъй като сред най-важните ни приоритети съществуват възможностите за товарен превоз и нашият упорит труд ето, че и тук вземаме надмощие над много наши конкуренти.

Развитие при опаковането

Да ние обогатихме предложенията си за кашони и други опаковачни материали като при необходимост свържете с нас за да ви обясним кое сме променили и как действаме към днешна дата за по-добрата сигурност на вашите багажи и товарни елементи.

Други

За всички останали предложения на Хамали Попай използвайте блогът пред вас вие ще намерите точно това, което ви е необходимо и то във всяка една сфера на живота.
“Не се задоволявайте с трохите след като можете да получите топъл и пресен хляб” и тази метафора е съчетана с предложенията ни за хамалски услуги от друго измерение.
Още не сте ни изпитали е тогава действайте, ние сме отличници и отгоре на всичко сме скромни.
Шегата си е шега а истината истина Хамали Попай разполагаме с най-доброто в този бранш елате при нас когато изпитате нужда някой друг да се нагърби с задачите ви.

Етикети: сейфове и каси, хамали, хамали попай, хамалски услуги

Публикувано на 31.08.2010 в 19:10 в категории хамали, хамалски услуги. Можете да следите коментарите по тази публикация чрез RSS 2.0 хранилката.
Можете да оставите коментар, или да използвате trackback от вашия блог.