Мис Силикон пъхна езика си в Ерик

40
Добави коментар
krisi_d
krisi_d

петък, 3 сеп 2010 г. 17:31 ч.

снимки: инж. П. Колев, Хайлайф

Мис Силикон най-безсрамно си пускаше езици с фолк певеца Ерик и никой в дискотеката не се учуди от интимните ласки, които си размениха.

Мис Силикон 2010 Гергана Райческа изглежда е загърбила страстта си към футболисти и се е отдала на фолк звездите. Зоркото око на BLife я засече преди няколко дни в COTTON club в студентски град, където тя беше в компанията на ромския славей Софи Маринова и колегите й Ерик и Джордан.

Няма да е коректно от наша страна, ако си затворим очите за всичко, което видяхме. Ерик, който дълго време беше спряган за гей явно изпада в екстаз и от палавите женски езичета. Както се вижда на снимката между фолк певеца и миската прехвърчат искри. Снимките са повече от красноречиви за страстите, които се вихрят между тях и това, че двамата не можаха да сдържат радостта си, че се виждат. Те смениха много пози в заведението – ту Гергана беше отзад, ту Ерик.

Събралите се компании забавляваше „човека глас“ Тони Стораро. Категорично тази вечер в COTTON club преливаше от фолк величия. Черешката на тортата беше младият талант Джордан. Той се присъедини към компанията на колегите си Софи, Ерик и знойната Гергана.

Гергана Райчевска стана популярна с различни свои изказвания и съприкосновението си със Мис Плейбой Светлана Василева. Двете миски не можаха да се разберат, кой кого копира. Но определено гвоздеят в изказванията на Мис Силикон 2010 е: „Ако на Бат Бойко му направя един парламентарен контрол ще забрави и Цвети (Бориславова), и Цецка (Цачева), и Цецко (Цветанов).“

Последните слухове по нейн адрес са, че не пропуска мач на Герена, защото е луднала по някой футболист, но… дали не е сменила футболягата с фолк певец, остава мистерия.